[1.7.10][FORGE]Iskefiyeli's Fun Mod Paketi

SalçalıEkmek

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0

Az önce

"AAA !?... Yine kavga, çok şaşırtıcı diğilmi.

@@rayandu06
Zaten dünki olayı biliyorsun. Çok bir şey anlatmama gerek yok

@@SalçalıEkmek
Çok beklemezdim senden. Hani uzlaşmadan çok laf kavgasına devam etmek ... Hani forumda onlarca kişiye söylüyorum 2 defa düşünerek yazın diye. Birini kaybetmeden hiçbirşeyini kaybetmessin. Sonuçta insanız yanı. Tek bi eksiğimiz empati kuramıyoruz bu. Ama bence boşuna kırmana gerek yok bir insanı diğilmi? Hani ne seni, ne onu savunuyorum sadece yazı yazmadan önce içinizden "karşıdakide insan diğilmi" diye düşün" bide empati kur tek isteğim o.

@@Iskefiyeli18
Sana hiç sözüm yok profil fotoğrafı Furry senin. Geçen zaten psikolojimi bozdunuz bu nedir diye araştırdım bir daha araştırma yapmıyıcam. Gene Salçalıya dediklerimle aynı. Zaten forumda önü gelen insanlardasın tanıyanın çok nasıl biri olduğun biliniyor. Hani bence daha sakin bir dille. He tatlı dil yılanı deliğinden bile çıkarır sözü varya ona dayanarak bence sözleri seç. Belki bi nevi daha etkili olur

Biz insanız. Birbirimizi kırmamısın hiç alemi yok. Bizi hayvanlardan ayrı kılan düşünebilmemiz."

Yazdım aranızda OKUYAN VARMI ? Hani Halen Kavga Etmenizin Mantığı Ne ?
okuyan var ne kadar okusamda ilgilendirmez anlarım ama sinirli insanım kolay kolay boşveremem

I

Iskefiyeli18

Ziyaretçi
@DamRISH adam ilk mesajdan başladı hakarete. Olabildiğince sakin cevap verdim. İftiraya devam etti. Hani dese ki bana "Kardeşim anlatım tarzın benimkine çok benziyor alıntı falan mı yaptın vs" ben ona zaten tatlı dille cevap veririm. Ama gelip "Özetisin özgün ol moduma poop atma hurra" diye atlarsa ortaya, gerilirim. Ek olarak sakin cevap vermeme rağmen yavrum falan diyerek tahrik etmesinin karşılığında sakinlik beklemeyin benden.

Kullanıcı0000

Donuts :3
En iyi cevaplar
0
@DamRISH adam ilk mesajdan başladı hakarete. Olabildiğince sakin cevap verdim. İftiraya devam etti. Hani dese ki bana "Kardeşim anlatım tarzın benimkine çok benziyor alıntı falan mı yaptın vs" ben ona zaten tatlı dille cevap veririm. Ama gelip "Özetisin özgün ol moduma poop atma hurra" diye atlarsa ortaya, gerilirim. Ek olarak sakin cevap vermeme rağmen yavrum falan diyerek tahrik etmesinin karşılığında sakinlik beklemeyin benden.
okuyan var ne kadar okusamda ilgilendirmez anlarım ama sinirli insanım kolay kolay boşveremem

İster inan ister inanmayın ben sinir hastasıyımdım. Sinirlendimmi takarım ilaç bile aldım zamanında...

Ama insan sinirle "Sabır" ıda öğreniyor. O Yeni duyguyu öğrendikçe insanları daha iyi tanımaya başlıyor. Bir sözünün arkasında nasıl bir yüz yattığını daha iyi tanıyor. Ben bu zamandır insanların niye birbirlerini kırdıklarını anlayamadım. Çok çabuk sinirlenip çok çabuk bozuluyoruz. Halbuki biraz dayansak, hemen pes etmeden biraz sabretsek belkide bir insanın arkasındaki yüzü. İyi olduğunu görebiliriz. Diyelim kötü ozaman muhatabın olmasın. Seni dışarıda eroin satan biri ile hş muhattap oluyormusun. Sırf böyle şeyler yapmayın. He hastasıydım ama "Editledim" şu an daha iyiyim bir nevi sabrım var. Bende zamanında söz kavgalarına çok girdim doğru. Ama forumda 1,2 defa görüldü o kadar. He hayvani duygularımla bi ara oynandı orada baya kızmıştım hafif o kadar ama. Yani saddete diyorum ki sinirlide olsanız karşı taraf ana avrat sövsede bazen sakin ,sabırlı kalın. N' olucak ki ?Belki bi bakarsın en iyi arkadaşlarından biri o olur

SalçalıEkmek

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Eğer yalan söylemiş olsaydım haklı olurdun. Ama konuna bile bakmadığımı çok kez söyledim. Tesadüfe bak, ben de iftiradan nefret ederim.
bak dedinki konunu bile bilmiyorum linkini at dedin apacık profilini açmıştım başka mod pack yapmısmısın diye kontrol ediyodum ve rastlantı olarakdan benim mod paketimi inceliyodun ???

Kullanıcı0000

En iyi cevaplar
0
bak dedinki konunu bile bilmiyorum linkini at dedin apacık profilini açmıştım başka mod pack yapmısmısın diye kontrol ediyodum ve rastlantı olarakdan benim mod paketimi inceliyodun ???
Kime mesaj atıcağımı şaşırdım. Geçen bir adam benim konumun başlığına kadar aynısını taklit etmiş.. Ne yapayım sence söveyimmi ? Sırf allahın belası birkaç cümleyi taklit etti diye dalayımmı adama ?

I

Iskefiyeli18

Ziyaretçi
YA... Yapsın boşver ya. N' olucak altı üstü. Gidiyor adamlar bazen bana sırf oynuyamıyor diye Serverde ana avrat giriyor "CS:GO" düşün yani. Ben gülüyorum içimden Yani =). Altı üstü 1-2 kelime bir şey demiş bir şey olmazki =)
Tabii ki ama ben aşırı agresif bir insandım eskiden zar zor dizginledim eğer ilgini çektiyse görmüşsündür 2014'ün başlarında hep tartışma çıkarırdım. Tam diyorum tamam artık sakinim biri geliyor saldırıyor. Adam iftira atıyor bildiğin nasıl bir tepki verebilirim ki? Küfretse alınam ama iftiraya alınırım.[DOUBLEPOST=1423862742,1423862635][/DOUBLEPOST]
[DOUBLEPOST=1423862894][/DOUBLEPOST]
Anlama güçlüğü var belli. 2. kez söylüyorum. Sen iftira atınca merak edim paketini inceledim. Bulamayınca link atmanı istedim.

Kullanıcı0000

En iyi cevaplar
0
Tabii ki ama ben aşırı agresif bir insandım eskiden zar zor dizginledim eğer ilgini çektiyse görmüşsündür 2014'ün başlarında hep tartışma çıkarırdım. Tam diyorum tamam artık sakinim biri geliyor saldırıyor. Adam iftira atıyor bildiğin nasıl bir tepki verebilirim ki? Küfretse alınam ama iftiraya alınırım.[DOUBLEPOST=1423862742,1423862635][/DOUBLEPOST]
Atsın... N'olacak "Bu arada salçalıekmeğe zorba muamelesi gibi oldu merak etme öyle bir şey yok" Bana ne iftiralar atıldı biliyormusun? ... OO OH, say say bitmez. Bak küfüre alınmaman çok güzel bir şey. Bu ülkede az insan var böyle. Ama iftiraya alınman normaldir tabi. Sözlerin en kötüsü. Ama iftira dediğin küdürden daha kötü diğildir. Daha kolaydır. Biraz dayanırsan lehine gider. Çünkü iftira "SUÇALAMA" anlamına gelir dimi

Sana yazamadım kusura bakma. Ya adamla bir iki güzel kelime etsen ne olacak ki?. Bak sinirliysen ilk git bi uzan sonra kalk bi kağıdı böyle sinirinle karalamaya başla sonra o kağıda bir kaç saniye bak sakinleş ilk. Sonra daha iyi uzlaşırsın

I

Iskefiyeli18

Ziyaretçi

Atsın... N'olacak "Bu arada salçalıekmeğe zorba muamelesi gibi oldu merak etme öyle bir şey yok" Bana ne iftiralar atıldı biliyormusun? ... OO OH, say say bitmez. Bak küfüre alınmaman çok güzel bir şey. Bu ülkede az insan var böyle. Ama iftiraya alınman normaldir tabi. Sözlerin en kötüsü. Ama iftira dediğin küdürden daha kötü diğildir. Daha kolaydır. Biraz dayanırsan lehine gider. Çünkü iftira "SUÇALAMA" anlamına gelir dimi

Sana yazamadım kusura bakma. Ya adamla bir iki güzel kelime etsen ne olacak ki?. Bak sinirliysen ilk git bi uzan sonra kalk bi kağıdı böyle sinirinle karalamaya başla sonra o kağıda bir kaç saniye bak sakinleş ilk. Sonra daha iyi uzlaşırsın
Ben istiyorum ki suçlamada olsa düzgün bir dille yapgrın doğru düzgün kanıtı olmadan hakaret etmesin.