Başınıza şöyle bir durum gelseydi ne yapardınız ?

rayandu06

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
hee ping atıcam.... bir ara markettte kasiyerlik yapıyordum tıpkı sizin gibi 10 yaşlarında bir ***** gelip sürekli bana laflar atıyordu...Bunu bir uyardım 2 uyardım 3 uyardım 4 uyardım baktım akıllanmıyor daha sonra aynısını abisinin yanında yapt abisiyle birlikte abisinin kafasını alıp duvara çarptım ama yine o *****e bir şey yapmadım daha sonra onu bir gün yolda gördüm ve tüm gücümlü boğazına yapıştım daha sonra ağlayarak tamam abi özür dilerim abi özür dilerim abi diyip ayaklarıma kapandı...

şimdi sizin mesajlarını görünce aklıma nedense bu anım geldi dikkat edin aynısı başınıza gelmesin :) dışarıda işler değişir
Yanlış mesajı alıntılamışım bu arada.
Ben de 16 yaşında çocuk sayılıyor muyum ?

minefield

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
"Gücün çocuklara mı yetiyor ?" desem ? Ben 16 yaşındayım. Ben de çocuk sayılıyor muyum ? Gel dışarda görüşelim.

bak sende olayı okumadan gelip demişssin gücün çocuklaramı yetiyor diye dostum benim biri gelse 10 yaşındaki veya 5 yaşındaki bir çocuk gelse san gerçek hayatta küfür etse felan uğraşsa hakaret etse nebilim işte seni sinir etcek bir şey yapsa bir uyarsan iki uyarsan 3 uyarsan sonunda sende patlamazmısın bir söyle bakalım bunun cevabnıı ver bana yoksa helal olsun devammı et dersin ??

ayrıca övünmedim sadece şuanda bana laf yetiştiren kişileri görünce aklıma böyle bir anım geldi anlatim dedim

ek olarak çok görüşmek istiyorsan at özelden adresini gelim yanına ? :)

rayandu06

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
bak sende olayı okumadan gelip demişssin gücün çocuklaramı yetiyor diye dostum benim biri gelse 10 yaşındaki veya 5 yaşındaki bir çocuk gelse san gerçek hayatta küfür etse felan uğraşsa hakaret etse nebilim işte seni sinir etcek bir şey yapsa bir uyarsan iki uyarsan 3 uyarsan sonunda sende patlamazmısın bir söyle bakalım bunun cevabnıı ver bana yoksa helal olsun devammı et dersin ??

ayrıca övünmedim sadece şuanda bana laf yetiştiren kişileri görünce aklıma böyle bir anım geldi anlatim dedim

ek olarak çok görüşmek istiyorsan at özelden adresini gelim yanına ? :)
Anlaşılan beni tanımayan biri daha. Senin gibi insanlarla uğraşacak pek vaktim olmuyor.

minefield

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Anlaşılan beni tanımayan biri daha. Senin gibi insanlarla uğraşacak pek vaktim olmuyor.
yaw he he en büyük sensin he he yaw he tamam sensin he he tamam sensin he :)

Alın şunu dinleyin kendinize gelin. Gereksiz tartışmaya gerek yok.

benim tartıştığım felan yok beni biliyorsun haklı olduğumuda sabahtan beri bunlara laf yetiştiriyorum gelde anlat işte tek başıma savaşıyorum bunlarla :) gerçek hayatta yüzüme bile bakamazlar okadar açık diyorum ama klavye başında çok kolay oluyor bu işler :)

rayandu06

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
yaw he he en büyük sensin he he yaw he tamam sensin he he tamam sensin he :)

benim tartıştığım felan yok beni biliyorsun haklı olduğumuda sabahtan beri bunlara laf yetiştiriyorum gelde anlat işte tek başıma savaşıyorum bunlarla :) gerçek hayatta yüzüme bile bakamazlar okadar açık diyorum ama klavye başında çok kolay oluyor bu işler :)
Bir punch yapamıyorsun bile mesajında. "Yaw he he" kalıbını kullanmak yerine karşındakini şok edecek bir punch yazsan ?
Kendimi tanıtayım.
Benim adım Rayandu. 2 senedir bu forumdayım. 1,5 senedir profesyonel dövüşçülükle uğraşıyorum. Bu forumu korumak istiyorum ve huzursuzluk istemiyorum.
Eğer karşındakinin v e l e d olduğunu düşünüyorsan takma ve cevap verme.

minefield

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bir punch yapamıyorsun bile mesajında. "Yaw he he" kalıbını kullanmak yerine karşındakini şok edecek bir punch yazsan ?
Kendimi tanıtayım.
Benim adım Rayandu. 2 senedir bu forumdayım. 1,5 senedir profesyonel dövüşçülükle uğraşıyorum. Bu forumu korumak istiyorum ve huzursuzluk istemiyorum.
Eğer karşındakinin v e l e d olduğunu düşünüyorsan takma ve cevap verme.

punch nedemek bilmiyorum bilmekte istemiyorum
kendimi tanıtayım
benim adım xxx 1 senedir bu forumdayım fazla mesajım yok çünkü fazla aktif değilim çünki hayatlarımı böyle forum sitelerinde geçirecek tiplerden değilim daha çok yaşamayı serverim 19 yaşındayım hayatımda hiç dövüş sporuyla ilgilenmedim hayatım boyunca hep doğaşlamasıyla kavga ettim ve kendimi korudum yada korumaya çalıştım ne olursa olsun kim olursa olsun kendimi korumak için herşeyi yaparım isterse dünyanın en iyi dövüşcüsü olsun umrumda değili kimseden korkum yok..Ve okadar iddalı konuşuyorumki boyun kilon fiziğin umrumda değil seni tek elimle döverim...tabi bu sadece bir (örnek) çünkü benim senle aramda bir problemim yok.

ve karşımdakinin ve e led olduğunu düşünüyorsan takma cevap verme demişsin ne yapim onlarda benim eğlence kaynağım :)

rayandu06

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
punch nedemek bilmiyorum bilmekte istemiyorum
kendimi tanıtayım
benim adım xxx 1 senedir bu forumdayım fazla mesajım yok çünkü fazla aktif değilim çünki hayatlarımı böyle forum sitelerinde geçirecek tiplerden değilim daha çok yaşamayı serverim 19 yaşındayım hayatımda hiç dövüş sporuyla ilgilenmedim hayatım boyunca hep doğaşlamasıyla kavga ettim ve kendimi korudum yada korumaya çalıştım ne olursa olsun kim olursa olsun kendimi korumak için herşeyi yaparım isterse dünyanın en iyi dövüşcüsü olsun umrumda değili kimseden korkum yok..Ve okadar iddalı konuşuyorumki boyun kilon fiziğin umrumda değil seni tek elimle döverim...tabi bu sadece bir (örnek) çünkü benim senle aramda bir problemim yok.

ve karşımdakinin ve e led olduğunu düşünüyorsan takma cevap verme demişsin ne yapim onlarda benim eğlence kaynağım :)
Karşıdaki ve led e cevap verirsen, senin de ondan farkın kalmaz ve ondan sonra sende benim eğlence kaynağım olursun.

onikiasd

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
sayende pek iyi geçmiyor mübarek konuyu o kadar uzattın ve seviyemizi o kadar düşürdün ki afedersin zevkimiz kaçtı yan konuya gel ancak orda ip ver yok onu ver bunu ver deme lütfen keyfimizi kaçırıyorsun konuyu kirlettin bari onu kirletme lütfen çevreni temiz tut

minefield

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
sayende pek iyi geçmiyor mübarek konuyu o kadar uzattın ve seviyemizi o kadar düşürdün ki afedersin zevkimiz kaçtı yan konuya gel ancak orda ip ver yok onu ver bunu ver deme lütfen keyfimizi kaçırıyorsun konuyu kirlettin bari onu kirletme lütfen çevreni temiz tut
banamı dedin ? konuyu uzatan ben değilim sizsiniz tamam abi özür dileriz kusura bakma yaşımız küçük diyeceğinize 5 kişi beraber bana laf yarışında bulunudunuz yazık ...

Zurinqun

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Ulan. Bu konuda bile tartışma çıkıyor. Forumun hali ne olacak merak ediyorum.

minefield

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ulan. Bu konuda bile tartışma çıkıyor. Forumun hali ne olacak merak ediyorum.

dostum forumun halinde bir şey yok bir moderatör gelse benim hesabımı incelese anlar bunlar gibi bebe cahil ve l e et olmadığımı foruma geçen sene kaydolmuşum daha o günden bu güne toplasan 50 entrym var ama forumu bozanlar işte bu kişiler şöyle zevkine bir konu açim dedim konuyu ne hale çevirdiler konumda başlangıcından beri eviniz yansa felan diyorum konuda law kelimesi geçmiyor ısrarla law ne arar evde law ne arar apartmanda gibi mesajlar atıyorlar yahu kim haklı kim haksız sen bir cevap ver sen bunlar gibi değilsin belli oluyor ?