Rayandu'dan Melankoli çalışmaları vol 1. Kalbin unutulan kısmı

rayandu06

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
İçini boşalttın ama eleştiri ortamına boşalttın. Dola yısıyla eleştirmek hakkımız. Kafiyeyi bırak ölçü yok.
Sen istersen ki içimi boşaltayım eleştiren olmasın, kağıt kalem önünde. Kimsenin kalbini sorgulamak sana düşmez.
Şiir ölçüsünde yazmadım, Verseler halinde yazdım fark edersen. O yüzden ölçü ve kafiyeyi pek önemsemedim. Eleştirme hakkına sahipsiniz af edersiniz benim hatam.

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
Şiir ölçüsünde yazmadım, Verseler halinde yazdım fark edersen. O yüzden ölçü ve kafiyeyi pek önemsemedim. Eleştirme hakkına sahipsiniz af edersiniz benim hatam.
Eskiden Olsa Kavga Çıkmıştı AŞK BÖCEĞİ Oldun Başımıza :p

rayandu06

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Bu Rap'ı görünce aklıma arsız bela geldi ._.

Bence sevdiğinden ayrıldıysan bir sebebi varda ayrıldın bence Rap'i yazman gereksiz gibi :/
İçimdekileri kaleme dökmek istedim. Dediğim gibi o işler karışık. Bu rap benden tüm bayanlara armağan olsun. Her bayana böyle duygular hissettirecek bir kahraman olmalı. Kendimi övmüyorum. İlla sevgiliden ayrılmak gerekmiyor yani :)

ByAehn

Lhaewion Reveth
Süper Üye
En iyi cevaplar
0
İçimdekileri kaleme dökmek istedim. Dediğim gibi o işler karışık. Bu rap benden tüm bayanlara armağan olsun. Her bayana böyle duygular hissettirecek bir kahraman olmalı. Kendimi övmüyorum. İlla sevgiliden ayrılmak gerekmiyor yani :)

Bizde ayrıldık diye bişi yazmıyoruz ama ._.

=Yanlış anlama plz

BrolyTheLSSJ

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Tek Başına Sıkılıyor Olabilirsin Ama Buna Bir EXP - SCOREBOARD Shop Tarzı Şeyler Getirirsen Tek Başınada Zevkli Oluyor Sunucularda Oynarmış Hissine Kapılıyorsun :)
2 Kişiye Gelirsen Görev Paylaşımı Ve Hafif Chat Ortamı Olduğu İçin Sıkıcı Gelmiyor Olabilir Ama Sunucu İçin İşine Girdimi TİCARET - TKS - SOHBET - İŞ ORTAKLIĞI - REKABET Faktörleri Etkin Oluyor Ve Hiçbir Oyundan Almadığın Zevki Alıyorsun Çok Fazla Sunucuda Oynadım Herkese Göre Saçma Olabilir Bir Yerden Sonra Anlamı Kalmaya Bilir Ama Ben Hiç Birinde Sıkılmadan Sürekli Oynadım Çoğuna 3-4 Defa 0 Dan Başladım Heleki Yeni Açılmış Sunucularda :)
Tek Başına Oynayacaksan SkyFactory - Agrarian Skies Tam Doğrumu Bilmiyorum Mob Paketleri İle Oynarsan Sıkılmazsın :)

tamam sağol onu oynarım. genelde tek başıma oynamayı severim. dediğim gibi, skyblock 2-3 kişiyle oynayınca iyi; tek başına sıkıcı. ben tek başıma oynamayı tercih ettiğimden, genelde tek kişi oynarım. mesela minecraftım serverleri açsaydı zaten skyblock'u ben de severdim. ama her türlü hunger games'in yeri başka bence :D

ama şimdi gecenin bana verdiği mayışmayla skyblock oynayacağım :)

bossentobi

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
tamam sağol onu oynarım. genelde tek başıma oynamayı severim. dediğim gibi, skyblock 2-3 kişiyle oynayınca iyi; tek başına sıkıcı. ben tek başıma oynamayı tercih ettiğimden, genelde tek kişi oynarım. mesela minecraftım serverleri açsaydı zaten skyblock'u ben de severdim. ama her türlü hunger games'in yeri başka bence :D

ama şimdi gecenin bana verdiği mayışmayla skyblock oynayacağım :)
Gecenin sana verdiği mayışma, bana verdiği sıkılan beyine isyan eden organlar :) aç bir sunucu veya ip adresini ver geliyim takılalım ne dersin?

yoloman

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Beyler bayanlar rayanduya birşeyler oluyor skype konuşmasını görmelisiniz*