Elveda Forum...

rayandu06

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Beni tanımadan nasıl böyle konuşuyorsun anlamıyorum ayrıca bunu tek söyleyen bensem nasıl bizim gibi beyin fakiri olmuyorsun onu da anlamış değilim Laf soktuğunu sanarak söylediğin kelimelerin anlamını da bilmiyorum senin de 8. sınıfta biliyor olduğunu pek sanmıyorum...konudan kaybolup kaybolmamam bana kalmış bir şey forumda kayıtlı bir üyeyim her yere girer bakarım yorumumu yazarım...Ve dünyada senden daha gerekli biri olduğumu düşünüyorum sana WWE hayallerinde başarılar Bak eminim bir gün çocuklarım senin resmin basılmış WWE tasolarıyla oynayacak Ego kardeşim
farkedersen komiklik olsun diye attığım laftan lafın ciddi olmadığını bile anlayamıyorsun. Gerçek tartışma şeklimi görmek istemezsin ki Allah seni Rayandu ile tartışırken seni korusun.
Seni tanımıyorum. Sen de beni tanımıyorsun. Böyle işin olmadığı konulara mesaj atarsan tepkiyi alırsın.

wasdefg

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
farkedersen komiklik olsun diye attığım laftan lafın ciddi olmadığını bile anlayamıyorsun. Gerçek tartışma şeklimi görmek istemezsin ki Allah seni Rayandu ile tartışırken seni korusun.
Seni tanımıyorum. Sen de beni tanımıyorsun. Böyle işin olmadığı konulara mesaj atarsan tepkiyi alırsın.
Birine tepki verirsen o da tepki verir ben seni tanımıyorum o yüzden komiklik olsun diye yazdığın yazının tarzını da bilmiyorum eğer ben biriyle tartışacaksam haklı olduğum konuda tartışırım zaten,tartışan Rayanduyla tanışmama imkan yok

ExtendedFox

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Birine tepki verirsen o da tepki verir ben seni tanımıyorum o yüzden komiklik olsun diye yazdığın yazının tarzını da bilmiyorum eğer ben biriyle tartışacaksam haklı olduğum konuda tartışırım zaten,tartışan Rayanduyla tanışmama imkan yok

ilk atarı sen yaptın

BrolyTheLSSJ

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bunu tek söyleyen kişi sensin ve bu konudan kaybol. Ve ben sizin gibi beyin fakiri değilim en azından kendini düşünen polisakkarit mahlukat parçacağının monomerinin difüzyonunu yapacak ATP ye sahip olmayan gereksiz insancık türü.

aynen haklısın yani. vedasını herkese duyurmak istemiş adam. böyle bir yorum yapılması bile saçmalık.

Yapabiliriz, onu görmüş ve onunla uğraşmış kişiler katılsın sadece ama ._.

eee benle uğraşanlar ne olacak?

L

LifeTaker

Ziyaretçi
Bunları burada anlatarak kendini ezmenin ne mantığı var ki? Burası bir forum her türden insan var özelini açmana gerek yoktu. Kendini şişirmişsin gibi geldi bana ama hadi hayırlısı.. Ha bu arada ilkokul öğrencisinin nasıl bir derdi sıkıntısı olabilir de yok kitabı atacak yırtacak falan oldu olacak sigara içsin

rayandu06

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Bunları burada anlatarak kendini ezmenin ne mantığı var ki? Burası bir forum her türden insan var özelini açmana gerek yoktu. Kendini şişirmişsin gibi geldi bana ama hadi hayırlısı.. Ha bu arada ilkokul öğrencisinin nasıl bir derdi sıkıntısı olabilir de yok kitabı atacak yırtacak falan oldu olacak sigara içsin
Ben asla kendimi ezemem. Çünkü içimdeki gücü ben bile yenemeyebilirim. Aynı şekilde hiçbir işin peşini bırakmama sebebim bile bu gücü durduramaz olmam. Kendim istersem de yapamam bu 1
2. olarak bu forum benim her şeyi düzene sokmak ve her yerde tanınacağımın işareti. Forum gibi küçük topluluklardan dünya gibi evrensel topluluklara yavaş yavaş adım.
3. olarak oldu işte sıkıntı.