Rezil ettiniz Ayşegül hanım.

BrolyTheSSJ

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Bir gün kalktığımız zaman tüm ampüllerın söndüğü bir gün düşünmek istiyorum fakat halkın gözü kapalı durumda :( yapacak bir şey yok.......
Fazla siyaset iyi değildir hadi beni gittim :)

Ampulle kararan ilk ve tek milletiz. Şu anda ülkemize ileriye taşıyacak bir ışık, çağdaş düşünen bir önder lazım.
 

Kaan697

Vae Victus
En iyi cevaplar
0
Dinciyim demiyorsun ama davranışların gerici gibi.
Dincilik gericilik yobazlık ümmetçilik vb. bunların hepsi farklı şeyler ancak bu konuda suçu türk halkında aramak yanlıştır çünkü dinle alakası bile olmayan yönetim tarafından yönetilen ve sayısı çok az kalmış türkiye türkleri masumdur. Yanlış cevap verenler farklı milletlerin kekolarıdır.
 

TheAxiall

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0

TheAxiall

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ülkenin durumunu yazmak ban sebebi olmasa gerek :/ Siyaset değil sonuçta.
 

BrolyTheSSJ

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
İnsanın davranışları herşeyi açıklamaz içini bilmen lzm onun içinde tanıman lazım .

Kendini bu davranışlarınla tanıtıyorsun işte. Tüm insanlar gördü senin nasıl birisi olduğunu. Daha fazla konuşmayacağım. Adam ol öyle karşıma çık. Gerçekleri de iyice öğren. Gazete mi alırsın, televizyon mu seyredersin bilmem. Ama tek bildiğim şey, senin şu anda yanlış yolda olduğun. Vatan sevgisi senin yaptığın değildir, bunu da unutma. Şimdi reçetene yol yazıyorum, istediğin zaman istediğin dozda alabilirsin. Yeter ki geri kalan yaşamında akıllı ol; eğer aklını kullanmayacaksan Allah'a yakın, bana uzak ol.
 

EinereZ

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kendini bu davranışlarınla tanıtıyorsun işte. Tüm insanlar gördü senin nasıl birisi olduğunu. Daha fazla konuşmayacağım. Adam ol öyle karşıma çık. Gerçekleri de iyice öğren. Gazete mi alırsın, televizyon mu seyredersin bilmem. Ama tek bildiğim şey, senin şu anda yanlış yolda olduğun.
Adama bıraksan bıçaklicak bi türkiyem dedim saldırdın hemen ne var türkiyem dediysem ?
 

EinereZ

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Mesele o değil. Mesele senin Polyannacılık yapman. "Türkiye'me laf ettirmem" dedin. Bu ne demek? Gerçekleri görmek istemediğin demek.
Ben türkçe konuşuorum heralde türkiyem dedim ve bişi yazmadan önce düşünün dedim sen nası anladıysan çünkü konu sıyasetle ilgili.
 

Kaan697

Vae Victus
En iyi cevaplar
0
Dont you worry,be legacy of Ottoman...

Hiç kimsenin emek vermediği,televizyon ve medya tarafından beyni yıkanmış yeni nesili ve eski kafalı bir önceki nesili ile asil kanın eriyişi izle.
'Savaş çıksada adam öldürsek' diyen ülkücü arkadaşıma 'Daha facebook ile savaşmıyorsun birde gerçek teknolojiyle mi savaşacaksın' dedim,
'Bu millet anasıyla babasıyla,çoluğuyla çocuğuyla savaşır' dedi bende cevap olarak 'Savaşın amacı zaten onları korumak değil miydi ?' dedim sustu.

Hepiniz büyük bir yalan çorbasının içinde canlı canlı haşlanan en güzel malzemelersiniz.
Türk'ü Türk'ün yönetmediği bir ülkede kimse çoluk çocuk savaşmaz bırak onu bu ülke için savaşmaz bile. Nüfusun yüzde yetmiş beşine yakın soysuz karışık ırklar, mülteciler zaten kaçacak ülkenin nüfusu yarıdan daha aza inecek. Kimse burada ülkücülük yapamaz. Madem ülkemizde yaşayıp da bizden üstün davranıyor o soysuz ırklar karışımı bırakın da kendi yöneticilerini de kendileri seçsin. Sonuçta Türk elbet bir yolunu bulup yaşar. Ama onlar beyinsizlikleri yüzünden eriyip giderler.
 

Kaan697

Vae Victus
En iyi cevaplar
0
Havan kime?Ben sadece nick bulamadığım için bu nicki aldım.Ayrıca insanları uyarmak ve gereksiz yere tartışmamalarını inceden mesaj vermeye çalıştım.Asıl sen uza buradan la.Yürüyün gidin ya artık hiç kimseye iyilik yaramıyor.İnsanı Dinden İmandan ediyorsunuz ya..
Sen kime iyilik yapacaksın şekilsiz yaratık
 
H

hsndmrts_

Ziyaretçi
Konu açılmışsa konuşulur.[DOUBLEPOST=1428080789,1428080710][/DOUBLEPOST]

Eh işte. Anlayana sivrisinek saz, anlamayana davul zurna az. Boşuna uğraşma. Dincilerin yanında olmaya devam etsinler bakalım. Bir gün kabak onların da başına patlayınca görürüz herkesi.[DOUBLEPOST=1428081054][/DOUBLEPOST]

Doğru; gerçekler senin gibi din fanatiklerine ve gericilere dokunuyor, değil mi? Biz Ata'mızın izinden gidiyoruz, dincilerin izinden değil. Bu yüzden bu sistemi eleştirebiliriz. ÇÜNKÜ ATATÜRK BÖYLE İSTEMEDİ!!! TABİİ SENİN GİBİ KAFAYI DİNDARLIK VE OSMANLICILIK İLE BOZANLAR BUNU ANLAYAMAZ!!! ŞİMDİ SUS VE MESAJLARIMIZI OKU. GERÇEKLERİ ÖĞRENİRSİN. POLYANNACILIKTAN DA UMARIM VAZGEÇERSİN.

SEN "TÜRKİYEM" DİYE ORTALIKTA GEZİYORSUN AMA TÜRKÇÜLÜĞÜN GERÇEK İLKELERİNİ YANSITMIYORSUN. TÜRKÇÜLÜK, ÇAĞDAŞ OLMAYI, AKLI VE BİLİMİ REHBER EDİNMEYİ, ÖZGÜRLÜĞÜ, TAM BAĞIMSIZLIĞI GEREKTİRİR. AMA ÖZGÜRLÜKLERİMİZ ELİMİZDEN ALINIYORKEN, SEN ÖZGÜRLÜKLERİMİZİ ELİMİZDEN ALANLARI SAVUNUYORSUN.
dinciler ne lan asdasdmkasdasd slgı sen ateist misin asdbilememasdasd miting yapmıyorlar elektirik su kesiyorlar adamlar konuşmayı bilmiyor icraat yaparak tr yi batırmaya çalışıyorlar asdaadmkasdasd koministleri sizi adamlar bi bkm yapmıyor anca konuşup duruyor 4 yıl versek ülkeyi, asdassikerasdas batırır asdasmkasdas kominist köpekler
 
Üst