Leaguage Of Legends

Arrow

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Önerim jungle ve mid oyna en rahat taşıyanlar bunlar çünkü ilk başladığımda ben de bronzdan çıkamıyordum bu lanelerde lee ve akali de ustalaştım onları oynaya oynaya çıktım.oyundayken sinirlensen bile küfretme biri jung falan istiyorsa sal kavga oranını en aza indir[DOUBLEPOST=1428180973,1428180941][/DOUBLEPOST]
oynayabilirsen quinn oyna her adc yi 1v1 de alır
çünkü blindi var =)

Ragnarak

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Önerim jungle ve mid oyna en rahat taşıyanlar bunlar çünkü ilk başladığımda ben de bronzdan çıkamıyordum bu lanelerde lee ve akali de ustalaştım onları oynaya oynaya çıktım.oyundayken sinirlensen bile küfretme biri jung falan istiyorsa sal kavga oranını en aza indir[DOUBLEPOST=1428180973,1428180941][/DOUBLEPOST]
çünkü blindi var =)
Akali candir , lee yi bilmiyorum ya isinamadim en tercih ettigim lane ler kavgayi ben cikartmiyorum zaten :)

En iyi cevaplar
0
çünkü blindi var =)
hele bide ultisini açıp e q yapıp 2 saniye içinde yok etmesi yok mu off canım çekti :olgun:[DOUBLEPOST=1428181156][/DOUBLEPOST]
Quinn her adc yi alamaz " Luci , Graves , Jinx " bu 3 heroyu alamaz because (çünkü) ; Jinx'in q su var , Graves e , ve Lucian , e bu yüzden q dan kaçıp rahatça keserler.
ultisi ne güne duruyor

Prefer

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
hele bide ultisini açıp e q yapıp 2 saniye içinde yok etmesi yok mu off canım çekti :olgun:[DOUBLEPOST=1428181156][/DOUBLEPOST]
ultisi ne güne duruyor
Kasmış bir dediğim üçlü ( jinx , luci , graves ) ve graves meta adcsi q r tek atıyor supsuz gezmez bunlar yüksek eloda ne yapabilir bi quinn :) ve bu arada graves'in w sü quinn i counterliyor

Arrow

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sayende quine baslayacagim :D

GT-S7562 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
lee ye başla bence bak ısındınmı oynamasıda çok zevkli oluyor oyundada çok etkili oluyor tabi reflekslerin kuvvetliyse hızlı oynaman lazım bide q ları ıskalamaman onun dışında yer değiştirme olayı en iyi şampiyn lee sin çok kolay izini kaybettirebiliyorsun veya senden kaçamıyorlar + güçlü bir karakter çok kolayca alıor tek sıkıntısı oyun sonunda sadece tank görevi görüyor hasar veremiyor[DOUBLEPOST=1428181371,1428181312][/DOUBLEPOST]
Kasmış bir dediğim üçlü ( jinx , luci , graves ) ve graves meta adcsi q r tek atıyor supsuz gezmez bunlar yüksek eloda ne yapabilir bi quinn :) ve bu arada graves'in w sü quinn i counterliyor
quinn in blindinden kaçmak kolay vayne,lucian oynuyorum karşıma gelirse zaten direk bir taklada ıskalıyor hatta bugün morgana var karşıda dalgasına gidiyorum tam q atıyor hoop fake

En iyi cevaplar
0
gravesi bilmem çünkü aşırı dengesiz hero jinx ve luci quinn'e göre çerezdir tek yakalarsa asla affetmez

Prefer

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
lee ye başla bence bak ısındınmı oynamasıda çok zevkli oluyor oyundada çok etkili oluyor tabi reflekslerin kuvvetliyse hızlı oynaman lazım bide q ları ıskalamaman onun dışında yer değiştirme olayı en iyi şampiyn lee sin çok kolay izini kaybettirebiliyorsun veya senden kaçamıyorlar + güçlü bir karakter çok kolayca alıor tek sıkıntısı oyun sonunda sadece tank görevi görüyor hasar veremiyor[DOUBLEPOST=1428181371,1428181312][/DOUBLEPOST]
quinn in blindinden kaçmak kolay vayne,lucian oynuyorum karşıma gelirse zaten direk bir taklada ıskalıyor hatta bugün morgana var karşıda dalgasına gidiyorum tam q atıyor hoop fake
Benim dediğimde bu işte vayne'nin q sunun range'i az o yüzden graves luci dedim çoğu ultiyi dodge'liyor bu 2 cellat!

BurnerTroll

Doktor, sadece doktor.
En iyi cevaplar
0
Tek igrencligi mavi salmayan ormancilar , solo main diye feedleyenler, son pick ben mid diyen cocuklar , midden bota gang gidip yanlislikla kill aldigim zaman ** mid diyip feedleyen arkadaslar :)

GT-S7562 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bronzdan çıkmak istiyorsan bir şampiyonda ustalaş. Şansın varsa platine kadar çıkarabilir seni.