| Cousen Team | Lobi | İlk lobim | Yorumlara açığım |

Nasıl olmuş

• Kullanılan toplam oy
    14

GetqusA

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Adam Yapmış Sizene Sizi İlgilendirirmi? İlgilendirmez ,Abartılı Eleştiriyorsunuz Kalp Kırıyorsunuz Kavga Çıkartıyorsunuz Adam Gibi Cevap Veremiyorsunuz Haksızmıyım ?

bydemir06

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
geliştire bilirsin cam yerine oralara dağ koysan ağaçlandırma yerine bir kaç desen çalışıp etrafı düzeltirsen bir şeye benzeye bilir :) Ama @GameWarrior bence arkadan gelenlere yardımcı ol kardeşim ben senden iyiyim demiyorum ama arkadan gelenleri desteklemek hiçbir zarar vermez... :)[DOUBLEPOST=1428181840,1428181751][/DOUBLEPOST]@UcanKofte Ninde sonuna kadar arkasındayım...

BurnerTroll

Doktor, sadece doktor.
En iyi cevaplar
0
Köşeli yapmak yerine biraz daha "kavisli" yaparsan daha güzel görünür. Şekilleri olabildiğince bük ama aşırıya kaçma. Ana fikrin kötü değil, yaparken pek aktaramamışsın sadece. B)

Ragnarak

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Tek yapman gereken @BurnerTrollun dedigi gibi duz yapmamak dag fikri guzel olabilir . Sonuna kadar @Gökçemis in arkasindayim sonucta gokce candir :)

GT-S7562 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gökçemis

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Seikon no Qwaser izledikten sonra bu yorumları okumak psikolojimi bozdu, arkamda olmanıza ihtiyacım yok ben kendi arkamda durabilirim :D
Not: Yazmadan önce 2 dk gülme krizi + anne baskını
[DOUBLEPOST=1428183760,1428183708][/DOUBLEPOST]ayrıca gerçekten begenmedim lobiyi ıgghh :S

Ragnarak

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Seikon no Qwaser izledikten sonra bu yorumları okumak psikolojimi bozdu, arkamda olmanıza ihtiyacım yok ben kendi arkamda durabilirim :D
Not: Yazmadan önce 2 dk gülme krizi + anne baskını
[DOUBLEPOST=1428183760,1428183708][/DOUBLEPOST]ayrıca gerçekten begenmedim lobiyi ıgghh :S
Ihtiyacin yoksa ben gidiyorum hih .s