NoPermission
Kızıltaş Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Lütfen bana şu bahsettiğin Spigot [HASHTAG]#1649[/HASHTAG]'un linkini veya kendisini atar mısın?
Lütfen bana şu bahsettiğin Spigot [HASHTAG]#1649[/HASHTAG]'un linkini veya kendisini atar mısın?
linki duzelttim şifre yok.
Yetkin olmadığını belirtiyor, /mangaddp grup için, /manuaddp oyuncular için. Oyuncu grubuna eklemek için: /mangaddp Oyuncu chestcommands.open.warp.yml
çözdüm benYetkin olmadığını belirtiyor, /mangaddp grup için, /manuaddp oyuncular için. Oyuncu grubuna eklemek için: /mangaddp Oyuncu chestcommands.open.warp.yml
Yetkin olmadığını belirtiyor, /mangaddp grup için, /manuaddp oyuncular için. Oyuncu grubuna eklemek için: /mangaddp Oyuncu chestcommands.open.warp.yml
paylasBu plugini kendimce editlemete bssladm ve nerdeyse cok az bir hatalar kaldi yakinda serverimu bu paket uzerinden acicam. Editlenmis halini eger pluginin asil sahibi izin verirse paylasayim ...
Bnde paylasmak isterim amapaylas![]()
Spigot [HASHTAG]#1649[/HASHTAG] da kullanin diye onerdim.Bnde paylasmak isterim ama
1-)sahibi izin vermeli
2-)bir miktarlik daha isi var chestcomnand pl sini kaldirdm onu bastan editlicem + spawn konusunda hata aliyrm + bnde essentials ve group manager calismiyr o yuzden kendm bastan topluyorun ...[DOUBLEPOST=1428761855,1428487821][/DOUBLEPOST]Paket 1.7.2 de çok sorun çıkartıyor özellikle essentials , group manager çalışmıyor ve daha çok şey var acaba 1.8 de yapsak bu paketi ondada aynı sorunlar olurmu ? @mciltrot34
Spigot [HASHTAG]#1649[/HASHTAG] da kullanin diye onerdim.