3. Dünya Savaşı başlasa ne yapardınız?

ZereftheBlackMage

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
3. Dünya Savaşı başlasa ve savaş her yeri sarsa ne yapardınız?
Ben şehrimi korumak için savaşırdım. (Uçak bileti alıp kaçtı {Şakası bir yana Türkler asla kaçmaz})

Son düzenleme:

Myper

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
1
Maximiles deki millerim ile kendi uçak biletimi beleşe getirip ailemi de kargo ile Norveç' teki kıyamet ambarına götürürdüm:(

Myper

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
1
3 Dünya Savaşının Silahla Olacağını Pek Sanmıyorum. Büyük İhtimalle Basın Yolu ile Olabilir.
Yada Ülkenin Her Türlü Ekonomik Yönden OLsun Enerji Yönünden Olsun Çöküntüye Uğratıp Aralarında Diplomasiye Girişebilirler ..
Biz Çıkıp Cephede Savaşmayız Merak Etmeyin Sadece Eylem Yapabiliriz.

Epistomoloji

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
3. Dünya Savaşı büyük ihtimal nükleer güç ve silahlarla olacaktır. Çünkü dünyada her geçen gün yeşil alanlar azalırken nükleer güç ve silahlar artmakta.

Gökçemis

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
kimse canından başka bir şey düşünmiyceği için fırsattan istifade aklıma gelen bütün psiliklerli yapardım :p
Örn:İnsan öldürmek ( nasıl olsa savaştayız yani), kedilere bir şekilde bomba koyup kullanmak :p ( bkz:postal)
vb vb...

Sarper170

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
kimse canından başka bir şey düşünmiyceği için fırsattan istifade aklıma gelen bütün psiliklerli yapardım :p
Örn:İnsan öldürmek ( nasıl olsa savaştayız yani), kedilere bir şekilde bomba koyup kullanmak :p ( bkz:postal)
vb vb...
You are killer of cats! (I love cats...) (KELİMA HATASI VARDI DÜZELTTİM ANDROİD YÜZÜNDEN BU TÜR HATALAR OLDUKÇA NORMAL...)

Son düzenleme: