Yaptığım Skriptlerde Command Yerine Yazdığım Commandı Oyuna Yazınca Çalışmıyor !

HqeS

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Yaptığım Skriptlerde Command Yerine Yazdığım Commandı Oyuna Yazınca Çalışmıyor ! bi yardım edin
uwkown command diyo

HqeS

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
bak konsolda hata yazmıyor ama
oyuna
/yaratiklar yazınca
uwkown command. diyo :D
kod
Kod:
command /yaratiklar:
    permission: rpg.admin
    trigger:
        send "&aYabani Kurt &c- &e/kurt Komutu ile canlandirabilirsiniz &c1-5 leveller için uygundur" to player
        send "&aYeşil Başlı Çırağı &c- &e/yesilbasli ile canlandirabilirsiniz &c5-10 leveller için uygundur" to player
        send "&aYeşil Başlı Lider &c- &e/yesilbaslilider Komutu ile canlandirabilirsiniz &c10-20 leveller için uygundur" to player

konsol
Kod:
[19:40:46 INFO]: [Skript] Reloading the config and all scripts...
[19:40:46 INFO]: Loaded a total of 11504 english aliases
[19:40:47 INFO]: All scripts loaded without errors.
[19:40:47 INFO]: Loaded 1 script with a total of 5 triggers and 4 commands in 0.
79 seconds
[19:40:47 INFO]: [Skript] Successfully reloaded the config and all scripts.
>yaratiklar
[19:40:52 INFO]: Unknown command. Type "help" for help.

Küçük Bir kısmı -_-

Bazı Arkadaşlar Sadece Messageden Oluşan skript yapıyosun diyolarda aldanmasınlar 11504 alias lık kodun bi kısmı :D

Epistomoloji

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Skript i scripts e attın mı? Çünkü hata yok ve çalışması gerekiyor. Yada kodu yanlış yazıyorsun. Belki de başka server açıyorsundur.

HqeS

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
hayır skript scripts klasöründe zaten tek server var :D sana atayımmı skripti evde dene bi ?

iZeckGH

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bi Hata Göremiyorum Çakişma Olucagınıda Zannetmıyorum En İyisi Banyonun Yolunu Tut :)

H

HardCore2

Ziyaretçi
pardon yanlış anlamışım.
PHP:
command /test:
  permission: xxx
  trigger:
  send "Calisti" to player

şu şekilde dosya ismini değiştirerek deneyebilirmisin.

Son düzenleme:

HqeS

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
kardeş yok hata vermiyor zatende şeyde hata veriyor komut yazarken gel özele atayım sana komutları[DOUBLEPOST=1431969817,1431969533][/DOUBLEPOST]sorun çözüldü ben komutları konsoldan yazıyordum :D

H

HardCore2

Ziyaretçi
Eğer kodun konsolda çalışmasını istiyorsanız to player değil to console komutunu kullanarak konsola mesaj gitmesini sağlayabilirsiniz. Unutmayın! konsol bir oyuncu değildir.

Minecraftplayerr

Java, Skript, Php, Html, Css, Javascript, Anime
En iyi cevaplar
7
Konsolda kod çalışsa bile kod yok diye algılar. Konsola mesaj gönderebilmek için ise send "mesaj" to console yazmanız gerekmektedir.

Axel102

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
6
Kod:
command /yaratiklar:
Bu kodu şu şekilde değiştirirsen çalışıcaktır.
Kod:
command "/yaratiklar":