efe2002ozyay
Obsidyen Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Sen nasıl bşysn adfa.Konuşun ya sorun olmaz fln heheh .p
Sen nasıl bşysn adfa.Konuşun ya sorun olmaz fln heheh .p
Sen nasıl bir insansın ya? Herhalde erkekler soyunma odasına dalan tiplerdensin okulda falan.Konuşun ya sorun olmaz fln heheh .p
Valla dalsın yani erkekler için sorun olacağını sanmıyorumSen nasıl bir insansın ya? Herhalde erkekler soyunma odasına dalan tiplerdensin okulda falan.
Aynen çok severim onlar soyunurken oraya dalmayı. Nasıl çığlık attıklarını duyacaksın bir de heh :*Sen nasıl bir insansın ya? Herhalde erkekler soyunma odasına dalan tiplerdensin okulda falan.
Ben çığlık atmam.Aynen çok severim onlar soyunurken oraya dalmayı. Nasıl çığlık attıklarını duyacaksın bir de heh :*
Ama ciddiyim konuşun fln :/
Zaten senin bu mesajından önce de sezmiştim senin bir sapık olduğunu. Uzak dur benden ve özelden saçma sapan mesajlarda atma lütfen.Aynen çok severim onlar soyunurken oraya dalmayı. Nasıl çığlık attıklarını duyacaksın bir de heh :*
Ama ciddiyim konuşun fln :/
Sadece taciz ediyorum sapıklık mı sayılıyorİğrençsiniz ya.
Zaten senin bu mesajından önce de sezmiştim senin bir sapık olduğunu. Uzak dur benden ve özelden saçma sapan mesajlarda atma lütfen.
Kızlar da izliyor gülüm, KızlarSoruyor'da hiç takılmadın mı?Bence bu sohbetlerin erkek erkeğe yapılması gerekir bu yüzden açık ortamlarda yapılmasını uygun bulmuyorum.
Anlatırım bir ara.
Galiba Kızlarsoruyor'da çok takılmamın bir nedeni de bu olsa gerek.Kızlar da izliyor gülüm, KızlarSoruyor'da hiç takılmadın mı?
Bu seferki esrar mı likör kafası mı Gizem? -,-Galiba Kızlarsoruyor'da çok takılmamın bir nedeni de bu olsa gerek.
Ben bakınca oraya likör içmiş olmuyorum. Birkaç defa rakı içmişliğim dışında yoktur öyle şeylerim, bu yaşta hani.Bu seferki esrar mı likör kafası mı Gizem? -,-
Bir göz gezdirdim, takılmayı hiç düşünmedim. Çünkü orası cinsel konular konuşulurken edepsizliğe kaçan bir ortam.Kızlar da izliyor gülüm, KızlarSoruyor'da hiç takılmadın mı?
Galiba Kızlarsoruyor'da çok takılmamın bir nedeni de bu olsa gerek.
Roller değişmiş galiba *-*. Bu arada Ezgi, sana sapıklık ciddilikten daha çok yakışıyor :/Bu seferki esrar mı likör kafası mı Gizem? -,-