Minecraft Cami

TurgayAKTAS

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
eleştirileri hakaret etmeden yaparsanız sevinirime. beğenmemiş bile olsanız hepimiz insanız değilmi :) birçok yapıyı aşırı detayından çok şehrime olan orantısına göre yapmaya çalışıyorum
bu arada Terrafirmacraft serisine başladım fakat birçok yerinde eksiğim var bilgi olarak yardım ederseniz gerçekten makbule geçer :) Youtube kanalıma davet etsem ayıp olurmu ?

Son düzenleme:

ByArrogant

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Müthiş olmuş.Yapımı ne kadar sürdü ?[DOUBLEPOST=1433171603,1433171525][/DOUBLEPOST]Shaders yapıya ayrı bi hava katmış

muhammed1841

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Akıtmış yine :(
Bir de şu tanıtımları biraz kısa tutsan? Mesela sadece epic bir müzik eşliğinde enleri, boyları, üstünü ve içini, bir de önemli ayrıntıları kesit alarak editlesen çok mükemmel olur ama izlemesi çok zaman alıyor :I

Thepoisonn

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
yav süper olmuş ya çok emek var ByArrogant'ın dediği gibi ne kadar sürdü yapımı :|

TurgayAKTAS

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
cami 1 ay kadar sürdü bir o kadarda nasıl bir şey olacak diye kafamda toparlamaya çalışarak geçti. hani şehre uyacakmı çok büyük yada çok küçük olacakmı gibi. dediğim gibi önemli olan şehre uyum sağlaması

evet shader olmadan olmaz :))

valla videoları millet öyle istiyor diye bol bol gezerek yaptığım için uzun oluyor. ama haklısın daha kısa videolarda olabilirdi.
en boy vermememin sebebi o aralar (camiyi yaparken) kanalı bırakmayı düşünüyordum sonradan geri döndüm o sebeple o bilgilere girmedim. sonra direkt olarak link verdim.

Sarper170

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
he oradaki coşku ifadesini kullandın... ya kusura bakma gerçekten. şimdi anlıyorum. yaş 34 e birazda bu tür konularda (dini) biraz katıyımdır. o yüzden ilk başta çözememiştim. sağol :)
Sana bir soru sormak zorunda kalıcağım. Eğer sormassam meraktan evin içinde kıvranacağım :/. Sen mimarmısın? Öyle duruyorsun çünkü...

ByArrogant

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Uzun olması iyi.Ama şöyle bir şey yapabilirsin,ilk önce 5 dk mapı kabataslak göster,sonra detaya gir

GT-S5830i cihazımdan gönderildi

TurgayAKTAS

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Sana bir soru sormak zorunda kalıcağım. Eğer sormassam meraktan evin içinde kıvranacağım :/. Sen mimarmısın? Öyle duruyorsun çünkü...
hayır değilim yakınında bile değilim ilkokul mezunuyum depo işçisiyim :)[DOUBLEPOST=1433175853,1433175753][/DOUBLEPOST]
Bence mimarsın ve mimari çizimleri yapmak yerine minecraftta tasarlıyorsun
bu teorin varya beni bitirdi :))) ilkokul mezunuyum yaş 34 mimarlıkla alakam yok depo işçisiyim çünkü ...