reisben55
Kızıltaş Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Kelime anlamı nedir ve bir cümlede kullanırmısınız ?2 Yıl önce hamachi sunculardan çıkan bir kavram.
Kelime anlamı nedir ve bir cümlede kullanırmısınız ?2 Yıl önce hamachi sunculardan çıkan bir kavram.
Pluginer = Çoğu zaman sadece config düzenleyene denir. Kelime içinde kullanacaksak :Kelime anlamı nedir ve bir cümlede kullanırmısınız ?
Beyin koşarak uzaklaşır.
Beyin iptal kardeş yani.
KArdeşim ben foruma 2014 yılında katıldım ve diğer plugincileri görmedim benim zamanımda bunlar vardıBeyin iptal kardeş yani.
Gerçi haklısın, bi Zeki, bi ben vardık bende acemiydim pek tanınmazdım. Ama AhmetMelih ve TheLegend'in eklenti yazdığını, özellikle Axel'in bu işe o zamanlar başladığımı bile bilmediğimi söylemek isterim.KArdeşim ben foruma 2014 yılında katıldım ve diğer plugincileri görmedim benim zamanımda bunlar vardı![]()
Üzdün.Araştırmadan keşke konuşmasaydınız, Pluginer diye bir kavram yoktur, geliştirmen İngilizcesi ile Developer veya eklenti sahipleri olanlara Author denir. Muhammed2188 denmesi açıkçası beni çok güldürdü. Muhtemelen kendisini de güldürmüştürMciltrot34 yani Kemal'de benim kadromda çalışan birisi lakin onu ilk üçe sokmak bile hata olur. Açıkçası benim görüşlerime göre @IRFN ustanın yeri forumda doldurulamaz, en iyi o biliyordur. Forumda aktif olmasa da @DonduranAtes in de iyi olduğunu düşünüyorum. Bunlar dışında benim kadar olmasa da @ByNovem'de sadece bir aydır bu işlerle uğraşmasına rağmen neredeyse benim bildiğim kadar biliyor. Şunu belirtmek isterim ki ben kesinlikle en iyi Developer falan değilim. Belki ilk üçe girerim lakin IRFN ve DonduranAtes'in yerini dolduramam. JakkitTurkey ekibinin kurucusu olarak ama hem forum hem kadromda çalışanları sıralarsak şöyle bir şey yapabiliriz;
1- IRFN
2- DonduranAtes
3- KRHN
4- Zekikos
5- ByNovem
6- Zindev
7- SFKY - GreenArrow
8- Muhammed2188
9- MegaCrafter
Bu liste de forumda pek aktif olmayanlarda var ama bu şekil bir liste hazırlamamız mümkün.
Cidden seni niye katmadı şimdiÜzdün.
O forumun en iyi javacısı.Ayrıyetten pluginer değil.
Tamam reis haklısınAraştırmadan keşke konuşmasaydınız, Pluginer diye bir kavram yoktur, geliştirmen İngilizcesi ile Developer veya eklenti sahipleri olanlara Author denir. Muhammed2188 denmesi açıkçası beni çok güldürdü. Muhtemelen kendisini de güldürmüştürMciltrot34 yani Kemal'de benim kadromda çalışan birisi lakin onu ilk üçe sokmak bile hata olur. Açıkçası benim görüşlerime göre @IRFN ustanın yeri forumda doldurulamaz, en iyi o biliyordur. Forumda aktif olmasa da @DonduranAtes in de iyi olduğunu düşünüyorum. Bunlar dışında benim kadar olmasa da @ByNovem'de sadece bir aydır bu işlerle uğraşmasına rağmen neredeyse benim bildiğim kadar biliyor. Şunu belirtmek isterim ki ben kesinlikle en iyi Developer falan değilim. Belki ilk üçe girerim lakin IRFN ve DonduranAtes'in yerini dolduramam. JakkitTurkey ekibinin kurucusu olarak ama hem forum hem kadromda çalışanları sıralarsak şöyle bir şey yapabiliriz;
1- IRFN
2- DonduranAtes
3- KRHN
4- Zekikos
5- ByNovem
6- Zindev
7- SFKY - GreenArrow
8- Muhammed2188
9- MegaCrafter
Bu liste de forumda pek aktif olmayanlarda var ama bu şekil bir liste hazırlamamız mümkün.