İfşa edilmek istemiyorsan şad ap
Sent from my iPhone using Tapatalk
Püdünk tarafından ölüm tehditleri aldığım için kaldırıldı.Forumda kendi fotoğrafımı kullanan bir insan olaraktan*
Sendende 31 beklenirdi zaten.96,31 *![]()
burada 2k sözü geçmez kardeş gerekirse 6. sınıfa git saygılı olduğun sürece saygı görürsün bende lise 1 e geçtim sen gibi çok zorlancaz sanırım dicemde sen bu puanla fen lisesine gidiyon heralde.98.39 8.sınıf 2001liyim adam olun olm 001liyim ajan gibi
96.93 Lise 1 B) En kötü ders kimya :/
O şaka için lucifer(ismini okumam :?) öyle düşünüyoruz hayırlısı hocamburada 2k sözü geçmez kardeş gerekirse 6. sınıfa git saygılı olduğun sürece saygı görürsün bende lise 1 e geçtim sen gibi çok zorlancaz sanırım dicemde sen bu puanla fen lisesine gidiyon heralde.
1992? : DD90 lı bişiler bilmiyorum güzeldi yani karne
Hocam Önemli Olanteşekkür veya taktir alamayanlar sıkmasın canını iş başvurunda lise de veya ortaokulda sınıfı ne ile geçtiniz diye sormuyorlar bitirdiğiniz üniversite ve bölüm önemli
reiz artık üniversiteye lisede aldığımız puanların etkisiyle giriyoruzteşekkür veya taktir alamayanlar sıkmasın canını iş başvurunda lise de veya ortaokulda sınıfı ne ile geçtiniz diye sormuyorlar bitirdiğiniz üniversite ve bölüm önemli
takdir veren hoca öldü mü1992? : DD