Başınızdan Geçen Korkunç(paranormal) olaylar

BurnerTroll

Doktor, sadece doktor.
En iyi cevaplar
0
Evet beyler ben Türkiyenin en büyük yeteneğiyim!

Yataktan kıpırdamadan hem yanıma bardakta su getirtip içebiliyor hem bir paket peçeteyi yanıma getire biliyor hem de yanı başımda bir dergiyi havada sayfalarını çevirtip bir yandan da farklı sesler oluşturarak muhabbet edebiliyorum. B)

Mantığın güzelmiş kardeş güle güle marijuana için. B)
[DOUBLEPOST=1421356288,1421355960][/DOUBLEPOST]
Bak bunu al bir Anime'nin ilk bölümüne koy.2. bölümde de okulun seksi kız okul temsilcisi katanayla garip garip yaratıkları okulun içinde kessin sen de onunla karşılaş bir aşk yaşayın sonunda da kız garip yaratıklar tarafından öldürülsün.Aslında bu yaratık öldürme işini bir grup ile birlikte yapsalar da olabilir. nasıl ama? B)

Senin senaryoların = Benim gerçeklerim B)

I

Iskefiyeli18

Ziyaretçi
Gece evde köpeğimle tek başımaydım. Fırsat bu fırsat deyip bilgisayar keyfi yapıyordum. Bilgisayar masaüstü, ve oturma odasında. Ben orada keyif çatarken köpeğim yattığı yerden kalktı ve benim bulunduğum açıdan göremediğim karanlık koridorun sonuna bakıp havlamaya başladı. Ben korktum tabii. Sonra oraya doğru gitti, bir süre gelmedi. Bağırdım falan ama nafile. Daha sonra döndü ama garipleşmişti, tepkisizdi. Ben wefad.

Alkar

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Gece evde köpeğimle tek başımaydım. Fırsat bu fırsat deyip bilgisayar keyfi yapıyordum. Bilgisayar masaüstü, ve oturma odasında. Ben orada keyif çatarken köpeğim yattığı yerden kalktı ve benim bulunduğum açıdan göremediğim karanlık koridorun sonuna bakıp havlamaya başladı. Ben korktum tabii. Sonra oraya doğru gitti, bir süre gelmedi. Bağırdım falan ama nafile. Daha sonra döndü ama garipleşmişti, tepkisizdi. Ben wefad.
*Orada ki durumlar*
Ben havalı bir şekilde havalı görünmezlik pelerinimle İskefiyelinin evine girmiştim ama O da ne? Köpek!
Söylemesi ayıptır köpekleri sevemem (Korkmuyor cidden :() Bir anda köpek bana havlamaya başladı ben oldum yusuf yusuf.
Bi baktım köpek üzerime geliyor. Aman Tanrım dedim! (Hoşt lan itolit!) Ne desem nafile bir anda havalı ve karizmatik bir şekilde havalı ceketimin sağ üst cebinden çektim marijuanayı karizmatik bir şekilde yakıp köpeğin ağzına usulca koydum.Baktım köpeciğin kafa bi milyon aldım ağzından ölürse başıma falan kalır diye gitti İskefiyelinin odasına.Eee bunu gören Alkar durur mu? Telefon gelme numarası yaparak camdan atlar ve geceleğin çatılar da aya karşı hoplaya zıplaya giderek kaybolur. B)

I

Iskefiyeli18

Ziyaretçi
*Orada ki durumlar*
Ben havalı bir şekilde havalı görünmezlik pelerinimle İskefiyelinin evine girmiştim ama O da ne? Köpek!
Söylemesi ayıptır köpekleri sevemem (Korkmuyor cidden :() Bir anda köpek bana havlamaya başladı ben oldum yusuf yusuf.
Bi baktım köpek üzerime geliyor. Aman Tanrım dedim! (Hoşt lan itolit!) Ne desem nafile bir anda havalı ve karizmatik bir şekilde havalı ceketimin sağ üst cebinden çektim marijuanayı karizmatik bir şekilde yakıp köpeğin ağzına usulca koydum.Baktım köpeciğin kafa bi milyon aldım ağzından ölürse başıma falan kalır diye gitti İskefiyelinin odasına.Eee bunu gören Alkar durur mu? Telefon gelme numarası yaparak camdan atlar ve geceleğin çatılar da aya karşı hoplaya zıplaya giderek kaybolur. B)
Bunlar hep iaznob :(

Alkar

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Size çok süper b

*Attığım onca resimden sonra onu bir daha gören olmamıştır...*Kiranın onun ismini deftere yazdığı düşünülüyordur*
Babam yarı çıplak Cosplay fotoğraflarımı buldu.
+ Senin attığın çizimleri gördü
++Avatarı fark etti.
+++Çok pis fırça yedim.
++++Siz siz olun ne kadar ben yakalanmam deseniz de ne kadar önlem alsanız da sonunda yakalanıyorsunuz.
@MUHDE @Polkakorowakurwa @faketaxidriver

Son düzenleme:

BraveHero

Dobloyu n'aptın
En iyi cevaplar
1
Bir gün banyodan çıkıyordum. Anne/Babamın odası kapkaranlıktı. 2 tane kırmızı göz bana bakıyordu. Sonra hemen salona kaçtım..

AkanCe

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
1.Olay 2013 yılında saat 6-7

Evde tektim bilgesayar oynarken bir ses geldi evden (evdeki tüm ışıklar açık evde tek kaldığımda açıyorum) ben kalkmadim bilgesayardan ve ses yaklaştığını duyunca o kadar çok korktum ki kalbim çok hızlı atiyordu.Yeter dedim telefondan arkadaşımı aradım bize geldi ve ses kesildi

2.Olay 2014 yılında Gece 1-2

Gece yatarken uyandım bir an ve kapımın arkasında bir asacak var ve üstünde bir bebek var kanlı çok korktum bağırdım uyanan olmadı bir süre sonra hizlica gitti

3.Olay 2014 yılında

Akşam yatarken sandalyemin yanından hizlica bir şey geçti.O akşam arkadaşımla iddaya girmiştik 3 kere 3 harfli diye bagircaktik kaybettim ve yaptım devam edeyim.Ben hemen yorganın altına girdim ve bir baktım sabah olmuş.Ama yorganim yırtılmış boğazımı sıkıyordu minicik yerden kafam nasıl geçtiğini anlamadim sonra lavaboya gideyim derken ayağımda battaniyenin içine girmiş(yırtılmış da girmiş.)

Hepsi gerçektir.Uydurmaca yoktur.

GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

BlueLight3

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
1.Olay 2013 yılında saat 6-7

Evde tektim bilgesayar oynarken bir ses geldi evden (evdeki tüm ışıklar açık evde tek kaldığımda açıyorum) ben kalkmadim bilgesayardan ve ses yaklaştığını duyunca o kadar çok korktum ki kalbim çok hızlı atiyordu.Yeter dedim telefondan arkadaşımı aradım bize geldi ve ses kesildi

2.Olay 2014 yılında Gece 1-2

Gece yatarken uyandım bir an ve kapımın arkasında bir asacak var ve üstünde bir bebek var kanlı çok korktum bağırdım uyanan olmadı bir süre sonra hizlica gitti

3.Olay 2014 yılında

Akşam yatarken sandalyemin yanından hizlica bir şey geçti.O akşam arkadaşımla iddaya girmiştik 3 kere 3 harfli diye bagircaktik kaybettim ve yaptım devam edeyim.Ben hemen yorganın altına girdim ve bir baktım sabah olmuş.Ama yorganim yırtılmış boğazımı sıkıyordu minicik yerden kafam nasıl geçtiğini anlamadim sonra lavaboya gideyim derken ayağımda battaniyenin içine girmiş(yırtılmış da girmiş.)

Hepsi gerçektir.Uydurmaca yoktur.

GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Dostum benim odamın perdeleri siyah ortük kapı kapalı senin hikayeni okurken dedemin yanına gidelim geldi :( Bu arada evde tekim dedem 1 km kadar uzakta sence ne kadar korktum tahmin et ve lütfen yalan de.[DOUBLEPOST=1434443848,1434443793][/DOUBLEPOST]
Yazdığın şey spama giriyor, forum kurallarını okumalısın.
Yazı... :(