Biri Bu Olayı Açıklasın Kafayı Yiyecem.

KaptanHero

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar Benden Büyük Bir Ablam Var 20-22 Yaşında İşte. Ama Aramızda Şöyle Bir Tuhaf Sorun Var. Ablamın Tuvaleti Gelince Benimde Tuvaletim Geliyor ?!?!?!?. Bunu 3 Yıldır Yaşıyorum. neden acaba ? neden ablamın tuvaleti gelince benimde geliyor. ?? Bunu Bilimsel Açıklayın. çok tuhaf.

AkanCe

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Bilimsel olarak ablan ben tuvalete gidiyorum derse tuvaletin olmasa bile tuvaletin var gibi hissedersin

AkanCe Tarafından Gönderildi

Salturbone

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Tamamen psikolojik*
Benim biri bana hatırlatmadığı için günlerce ihtiyaç karşılayamadığım(Diğer isimleri ile : Helaya gitmek, Tuvalete gitmek, lavoboya gitmek) oldu*

Greyder

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Bence bu sorunu böyle çözülsün, ablan'ın tuvaleti geldiğinde sana söylemeden gizlice gidebilir ve bu yöntemle seninde tuvaletin gelmez.Normalde senin tuvaletin gelmiyor ama ablan gidince sende istiyorsun ve hissediyorsinki tuvaletin geliyor gibi oluyorsun ve sende gitmek istiyorsun.Desem aynı kan bağı felan saçma olur bence.Benimde kardeşim var ama bizde niye böyle bir şey yok. :D

KaptanHero

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Bence bu sorunu böyle çözülsün, ablan'ın tuvaleti geldiğinde sana söylemeden gizlice gidebilir ve bu yöntemle seninde tuvaletin gelmez.Normalde senin tuvaletin gelmiyor ama ablan gidince sende istiyorsun ve hissediyorsinki tuvaletin geliyor gibi oluyorsun ve sende gitmek istiyorsun.Desem aynı kan bağı felan saçma olur bence.Benimde kardeşim var ama bizde niye böyle bir şey yok. :D

Sarper170

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Whoa... Bence bu olay piskolajik bir şey. Ama hala nasıl olduğunu anlayabilmiş değilim :S...