Geleyepehele
Kızıltaş Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
yolun eğimi,birden çapraz bir şekilde çıkıyor sonra düzleşip çapraz iniyor , orayı daha yumuşak yapın@Geleyepehele Teşekkürler yorum için.Eğim derken dağlarımı kastedıyorsunuz ?
yolun eğimi,birden çapraz bir şekilde çıkıyor sonra düzleşip çapraz iniyor , orayı daha yumuşak yapın@Geleyepehele Teşekkürler yorum için.Eğim derken dağlarımı kastedıyorsunuz ?
NE ! Beyler Yakalayın Dövücez Bunu ! xdArkadaşlar Konu Kapanabilir, mapı talihsiz bir kaza sonucu yok ettimYeni Haritamla tekrar dönücem .:/
yazık olmuş, tekrar önerileri dinleyerek başlayabilirsin bence o kadar büyük bi kayıp değil@zRedDragon Mapı editlerken @Geleyepehele nin dediğii önerileri kaldırırken yanlış bir şey yapıp save ledim. Bi baktım dunya sularla dolmuş gitmiş map.
Kusura bakmayın arkadaşlar, değerli zamanınızı çaldım.
Portallar yaparsan hub veya minigames olabilir@Geleyepehele Aklıma daha iyi bir fikir geldi İlk başıydı uğraşmıştım biraz neyse önemli değil , canınız sağolsun.İlham kaynağı gibi bir şey oldu bende de.Benim bir sorum var buna benzer şeyler yapıyorumda ne spawnı olabilir ?
Hub spawnlarda biome çok fazla olunca cıvıtıyor sonuna bi kale yapacaksan olabilir@Geleyepehele Ne dersin olur mu iyi hub spawnı ?
Teşekkürler.@ahmetglr42 Meslek Sırrı diyelim,geçelim.(Aldırma World Painter çaylağıyım .)
Cümleten...@ahmetglr42 Ne demek.Öğrenelim ; öğrendiğimizi paylaşalım ki daha iyi yerlere varalım.