SpeedArt kanalı açayım mı ? :D

?

• Kullanılan toplam oy
    11

RedIsBack

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sağol, şimdi demek istediğim şu; ben onu yaparken birçok yeri baştan yapmak zorunda kaldım zaman zaman. Silip baştan başladım eline. Gölgelendirmeleri birkaç kez gözden geçirmem gerekti. Demem o ki iyi bir şey çıksın istiyorsan sabırlı olman gerek. İstersen elli kez silip yap ama bir şeyler çıkaracağına inan. (Hangi türde olursa olsun, dijital resim-karakalem fark etmez.)
Ama işte ben öyle çok saçma işler yapıyorum ki heyecandan adamlar yorumda sövecekler :D Yani hadi bir çizgiyi düz çekemezsin silip düzeltirsin de benimki öyle böyle değil ilk başta kafasının bir kısmına saç yapmıyorum orayı biraz göçertiyorum yenmiş gibi kanlı manlı sonra düzeltip kazıttırmış gibi yapıyorum videosuda var :D

BurnerTroll

Doktor, sadece doktor.
En iyi cevaplar
0
Ama işte ben öyle çok saçma işler yapıyorum ki heyecandan adamlar yorumda sövecekler :D Yani hadi bir çizgiyi düz çekemezsin silip düzeltirsin de benimki öyle böyle değil ilk başta kafasının bir kısmına saç yapmıyorum orayı biraz göçertiyorum yenmiş gibi kanlı manlı sonra düzeltip kazıttırmış gibi yapıyorum videosuda var :D

Montaj denen şey bu yüzden var. Belli kısımları kesip atarsın. Atamayacağın kadar hata yapıyorsan da şu video işine girmeden önce kendini biraz daha geliştirmen gerek.

RedIsBack

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Şimdi boş çizme ama, kayıt açarak çiz. Hem deneme olur, Youtube'ada çektiğin bu kayıtları atamazsın zaten sadece kendini denersin.

Güzel çizersen ve kayıttaysan, hiç durma at Youtube'a.
Ama bende şöyle bir şey var. Ben bir şey çizicem diyip açmıyorum programı. Öyle saçma saçma şeyler çiziyorum sonra aklıma geliyor :D

NoPermission

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben Mustafa Kemal Atatürk'ü atın üstünde kopyasını çizmiş bir insanım ve görenlerin çoğu kopya bu kağıdın üzerinde çizmişsin vs. tarzı şeyler söyledi. Çünkü neredeyse aynısıydı. Bende egoistlik felan değil gerçekten çok üstün bir resim kabiliyetim var. Bunun yüzünden zaten grafik tabletim var 1-2 senedir. Ama "Alacağım grafik kanalı açayım mı?" demekle olmaz. Kağıda çizmek bana çok ama çok basit geliyor fakat emin ol Grafik Tablet'e çizmek kadar zor bir şey yok.
- İlk olarak Program lazım.
- Çizimleri kaydırmamak lazım.
- Hayal ötesi Dünya'n olmalı.
- Herkesten uzak, hayal Dünya'na yakın olmalısın. (Bu zor birşeydir. Ama en önemlisi bu, hiçbir insanla konuşmadığın zaman kendi kendine takılıyorsun ve hayal Dünya'na dalıyorsun. Ben çok yanlız bir insan olduğum için hayal Dünya'm da yaşıyorum. O yüzden bu kadar güzel çiziyorum.)
Kendine bu kadar güvenin olmasın. Gelince çabala gayret göster. Belki olur ha ^_^

RedIsBack

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben Mustafa Kemal Atatürk'ü atın üstünde kopyasını çizmiş bir insanım ve görenlerin çoğu kopya bu kağıdın üzerinde çizmişsin vs. tarzı şeyler söyledi. Çünkü neredeyse aynısıydı. Bende egoistlik felan değil gerçekten çok üstün bir resim kabiliyetim var. Bunun yüzünden zaten grafik tabletim var 1-2 senedir. Ama "Alacağım grafik kanalı açayım mı?" demekle olmaz. Kağıda çizmek bana çok ama çok basit geliyor fakat emin ol Grafik Tablet'e çizmek kadar zor bir şey yok.
- İlk olarak Program lazım.
- Çizimleri kaydırmamak lazım.
- Hayal ötesi Dünya'n olmalı.
- Herkesten uzak, hayal Dünya'na yakın olmalısın. (Bu zor birşeydir. Ama en önemlisi bu, hiçbir insanla konuşmadığın zaman kendi kendine takılıyorsun ve hayal Dünya'na dalıyorsun. Ben çok yanlız bir insan olduğum için hayal Dünya'm da yaşıyorum. O yüzden bu kadar güzel çiziyorum.)
Kendine bu kadar güvenin olmasın. Gelince çabala gayret göster. Belki olur ha ^_^
Bak egoluğunu konuşturma lütfen. Programım var, çizimleri grafik tablette kaydırmam merak etme, hayal gücüm buradaki birçok kişiden daha fazla. Bir kez bile görmediğin insana program lazım, kendine bu kadar güvenme falan deme ilk önce konuyu oku gel sonra egonu şişir.