neresi yanlış söylermisin ?dediğim gibi yanlış sana düzeltilmiş bir şekilde özelden atarım sende kendine göre düzenlersin
kardeş o hatayı giderdim koda tekrar bakSanırım Bir Hata Var Denedimde 2. kez yazışımızda Gönderiyor ve Gene Getiriyor[DOUBLEPOST=1434732235,1434732050][/DOUBLEPOST]Denedim Chest Geliyor Takip Ediyor Ama 2. Yazışımızda birdaha çağırmış gibi gözüküyor[DOUBLEPOST=1434732478][/DOUBLEPOST]Bir Hata Daha Var Normal Zombidede Chest Açılıyor![]()
kardeş koda tekrar baköncelikle zombi gelen zombi gitmiyor silinmiyor orda hata yapmışsın.
daha sonra zombi bebek olarak doğmuyor onu bende çözemedim
birde zombiye tıklayınca ender chest açılmıyor.
benim tek çözemediğim bebek zombi olayı
bebek zombiyi boşver gelen zombi gitmiyor mu ?Dediğim gibi hala yanlış tekrar denedim. skquery zaten yüklü hem açılması için ona gerek yok.
if {chest.acik.%player%} is 2:
set {chest.acik.%player%} to 0
send "&cAyakli Sandik Kaldirildi."
loop zombies:
if loop-entity contains "&cAyakli Sandik &8[&e%player%&8]":
delete loop-entity
kardeşim üzgünüm ama hayırtebrik ederim kardeşim mantık ve fikir çok iyi, izin verirsen javayla kodlıycam?
kardeş at bakam bi özelden ama adı yanlış ta yazmadımzaten baby zombie yi zombie olarak görüyor öyle bir hata yok sana ip ucu vereyim adı yanlış kontrol ettirmisin.[DOUBLEPOST=1434735907,1434735476][/DOUBLEPOST]Neyse iftar geldi istersen özelden atarım hadi sana kolay gelsin
Premium koyarsan tutar bence javayla kodla deseydinde kodlıyıp sana vericektim spigotta paylaşman içinbeyler bunu spigota koyayımmı premium olarak mı koyayım ?