emresezer00
Ağaç Yumruklayıcı
- En iyi cevaplar
- 0
orada konuyu gördüm dedim zaten ben yaptım demedim konuya bakarasn istek geliştirme yazıyor?
Kardşim Adam Diyor Ben Konulardan Gördüm Ama Çalışmıyor Kendim Biraz düzelttim Falan Diyor.Birdahaki Balta dan önce Konunun Hepsini Oku.Sonuçta Çaldın Çaldıgın kişinin ismini yazcan ozaman edit Fikir Aittir ?
eco take yerine /eco take dene? birde bak hatadada yazıyor else kelimesi if den sonra yerleştirilmeli yada else kelimesi else if yapılmalı diye.Hatalarıda Okumalısın![]()
command /reklamver <text>:
trigger:
if {reklamsure.%player%} is 1:
send "&6[&2Reklam&6] &bMaalesef 15 dakikada bir reklam yapabilirsiniz."
stop
else:
if player's money is greater than 5999:
set {reklamsure.%player%} to 1
remove 6000 from player's money
broadcast "&6[&2Reklam&6] &6%arg 1% &bBana ulaşmak isteyen PM atabilir."
wait 15 minute
set {reklamsure.%player%} to 0
stop
else:
send "&3Yeterli paran yok &46k gerekli &e(6000)" to player
üstte MeapBoy'un belirttiği gibi else if olacak elseler.PHP:command /reklamver <text>: trigger: if {reklamsure.%player%} is 1: send "&6[&2Reklam&6] &bMaalesef 15 dakikada bir reklam yapabilirsiniz." stop else: if player's money is greater than 5999: set {reklamsure.%player%} to 1 remove 6000 from player's money broadcast "&6[&2Reklam&6] &6%arg 1% &bBana ulaşmak isteyen PM atabilir." wait 15 minute set {reklamsure.%player%} to 0 stop else: send "&3Yeterli paran yok &46k gerekli &e(6000)" to player
Şöyle bir dener misin? Burda 6000 paran varsa reklam atabiliyorsun. (Kod denenmemiştir.)
Hayır benim yazdığımın olması gerekiyor. Hata göremedim çünkü. Dur baştan yazıyorum bu postu editleyeceğim.bu hatayı verdi malesef[DOUBLEPOST=1434797269,1434797234][/DOUBLEPOST]![]()
üstte MeapBoy'un belirttiği gibi else if olacak elseler.
options:
Rpara: 6000 #Kaç paraya reklam verilecek
command /reklamver [<text>]:
trigger:
if arg 1 is set:
if player's money is equal to or greater than {@Rpara}:
if {sure.%player%} is false:
broadcast "&6[Reklam] &b%arg 1%"
set {sure.%player%} to true
wait 15 minutes
set {sure.%player%} to false
else:
send "&4Sadece 15 dakikada bir kullanılabilir!"
else:
send "&4Reklam vermek için yeterli paran yok!
else:
send "&cKullanım: &b/reklamver <reklam>"
on first join:
set {sure.%player%} to false
mesela player kullanabilir ise yes yada kullanamaz ise no gibi şey o.evet çok teşekkürler yeniyim burada biraz. şimdide "if" is not a boolean(yes/no) diyor ne yapmam gerek
command /reklamver <text>:
trigger:
if {reklamsure.%player%} is 1:
send "&6[&2Reklam&6] &bMaalesef 15 dakikada bir reklam yapabilirsiniz."
stop
if (yes):
if player of money is greater than 5999:
set {reklamsure.%player%} to 1
remove 6000 from player's money
broadcast "&6[&2Reklam&6] &6%arg 1% &bBana ulaşmak isteyen PM atabilir."
wait 15 minute
set {reklamsure.%player%} to 0
stop
if (no):
send "&3Yeterli paran yok &46k gerekli &e(6000)" to player
aynı şekilde bu sefer player e hata verdiif money of player ._. yani oyuncunun parası ama senin yazdığın paranın oyuncusu![]()
Kardeşim yukarıdaki postu editledim, bir bak.aynı şekilde bu sefer player e hata verdi%player% denedim gene aynı hata