Gece Sohbeti Denemesi - Müzik Paylaşımı

BurnerTroll

Doktor, sadece doktor.
En iyi cevaplar
0
:(

Okuduğum ve izlediğim héntailerde daima romantizm vardır %99.9999'u cinsellik olan her şeye "romantizm" yok demeyin lütfen anime denen şeyciğin ana konusu zaten aşktır
Yok yoksunluk sendromu değil abla ve küçük kardeş ilişkisi var o yüzden
Milyar tane (22) arkadaşım var aynı dilde konuşabileceğim
Başka neyim var, muz lazım.

Allah ve Şeytan Kral beni sevmiyor :(

Bu arada durumlar bu

"seks küfür veya argo değildir lütfen"

Abla-kardeş ilişkisi derken? (Hayattan zevk alabilmek için onu bulmacalara çeviriyorum, psikolojik sorunlardan daha iyi bulmaca var mı? Anlat gelsin belki bir şeyler bulurum, bulamasam da kendi kafamdaki sıkıntı dolu sesleri bastırmış olurum bu sürede.)

Zoriandu

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Abla-kardeş ilişkisi derken? (Hayattan zevk alabilmek için onu bulmacalara çeviriyorum, psikolojik sorunlardan daha iyi bulmaca var mı? Anlat gelsin belki bir şeyler bulurum, bulamasam da kendi kafamdaki sıkıntı dolu sesleri bastırmış olurum bu sürede.)
Anlamayacak ne var büyük abla küçük erkek kardeşe aşık oluyor sonra mercimek fırında aynı türde bi' de yuri okudum omfg modundayım hala

Zoriandu

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Öyle dememeni öneririm :(
Bende öyle düşünüyordum ve umudumu kesmiştim ama bu günden itibaren değişik bir şeyler olmaya başladı bir şeyler değişmeye başladı.
Öncelikle şu aşağıdaki huriyle arkadaş oldum sonrasında da muhabbet ettim :ha:
Lan pedofiliyim ben yapma şöyle şeyler

İnanılmaz

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Bak çok işe yarayabilecek bir tavsiyem var.
Animeyi bırak WWE`ye başla.Kimse burda o yalan demesin tartışmayalım.Tek yalan diyen bizim ülkemiz.

BurnerTroll

Doktor, sadece doktor.
En iyi cevaplar
0
Anlamayacak ne var büyük abla küçük erkek kardeşe aşık oluyor sonra mercimek fırında aynı türde bi' de yuri okudum omfg modundayım hala

İşimin zorluğu da şu, bu konuda sana kendilerini anlatan insanlara karşı "öyle şey mi olur, saçmalık" gibi ifadeleri açıktan kullanamıyorsun. Şaşırmakla yetiniyorum sadece.

Bir şeyler düşüneyim ben, belki özelden yazarım bulursam ama çözüm için zamanı henüz gelmedi zannedersem.

Zoriandu

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Biraz koca karı tavisyesi gibi olcak ama *
Eğer böyle şeyleri okursan; yarın manyak 2 gün sonrada sapık olursun.
Bu anime denen zehir gençliğin sanal bonzaisi
Kanka zaten azgın bir sapığım, pedofiliyim, incestim yani daha ne bekliyon[DOUBLEPOST=1435180270,1435180169][/DOUBLEPOST]
İşimin zorluğu da şu, bu konuda sana kendilerini anlatan insanlara karşı "öyle şey mi olur, saçmalık" gibi ifadeleri açıktan kullanamıyorsun. Şaşırmakla yetiniyorum sadece.

Bir şeyler düşüneyim ben, belki özelden yazarım bulursam ama çözüm için zamanı henüz gelmedi zannedersem.
Aslında ben konuşurken argolu bi' şekilde konuşurum hani ulan mulan ameqe falan fistan yani bilip bilmeden de karşımdaki kişiye hakaret edebilirim o yüzden öyle kelimeleri kullanmıyorum anca tartışırken kullanırım
Bu arada şaşıracak ne var

MantisWrath

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kanka zaten azgın bir sapığım, pedofiliyim, incestim yani daha ne bekliyon[DOUBLEPOST=1435180270,1435180169][/DOUBLEPOST]
Aslında ben konuşurken argolu bi' şekilde konuşurum hani ulan mulan ameqe falan fistan yani bilip bilmeden de karşımdaki kişiye hakaret edebilirim o yüzden öyle kelimeleri kullanmıyorum anca tartışırken kullanırım
Hastayı kaybettik çoktan :(

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
Oha, nasıl oldu o iş?

Bende hala düşünüyorum nasıl olduğunu :ha: İnşallah ufakta olsa kızı etkileyebilirim sıkmadan ki bir muhabbet kurabileyim bir arkadaşlık kurabileyim.
Lan pedofiliyim ben yapma şöyle şeyler
Ama O 22 yaşında :olgun:
Bak çok işe yarayabilecek bir tavsiyem var.
Animeyi bırak WWE`ye başla.Kimse burda o yalan demesin tartışmayalım.Tek yalan diyen bizim ülkemiz.
Bana diyorsan yalan söylüyorum diye sana kanıt gösteririm ama ifşa olmasından korkuyorum.

BurnerTroll

Doktor, sadece doktor.
En iyi cevaplar
0

İdeoloji, dude. Benimsediğim fikirler bunu yadırgamama neden oluyor. Yaşam tarzım bu değil, abi-kardeş aşk vs. durumu.

Ama yoksunluğa gelecek olursak (Kendin için yok demene rağmen, orasına girmiyorum 5 post yukarıda kaldı o.) benzer sorunu ben de yaşıyorum çoğu zaman. N'apalım, "Somebody have to suffer..."

Zoriandu

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bende hala düşünüyorum nasıl olduğunu :ha: İnşallah ufakta olsa kızı etkileyebilirim sıkmadan ki bir muhabbet kurabileyim bir arkadaşlık kurabileyim.

Ama O 22 yaşında :olgun:

Bana diyorsan yalan söylüyorum diye sana kanıt gösteririm ama ifşa olmasından korkuyorum.
Loliyim ben yapma şöyle şeyler

İdeoloji, dude. Benimsediğim fikirler bunu yadırgamama neden oluyor. Yaşam tarzım bu değil, abi-kardeş aşk vs. durumu.

Ama yoksunluğa gelecek olursak (Kendin için yok demene rağmen, orasına girmiyorum 5 post yukarıda kaldı o.) benzer sorunu ben de yaşıyorum çoğu zaman. N'apalım, "Somebody have to suffer..."
Bizim gibi insanlar toplanıp ordu olsak dünyayı ele geçiririz yemin ediyorum