Phoenix Anti-Cheat 2.1 Sürümü ! (İnanılmaz Bir Hile Engelleyici Plugin) Neden Bekliyorsun !

reisben55

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Metin abi Kill Aura engelliyo bu ama nasıl yapıldığını bilmiyorum @bydemir06 .
- # - # - # - # - # - # - # - # - # - # - # - # - # - # - # - # - # - # - # - # - # - # - # - # - # - # - # - # - # - # - # - # - # - # - # - # - # -
Yükledim Server ' a reset attım. Çalışmadı, bir şey yapmam falan mı gerekiyo ? yada moblara olmuyo mu ? @Muhammed2188
Sunucu sürümün nedir ?

Krumb069

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
1
Plugin şu an stabil midir yani oyuncuları boş yere atma gibi hatalar düzeltildi mi ?

imFoRTe

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Metin abi Kill Aura engelliyo bu ama nasıl yapıldığını bilmiyorum @bydemir06 .
- # - # - # - # - # - # - # - # - # - # - # - # - # - # - # - # - # - # - # - # - # - # - # - # - # - # - # - # - # - # - # - # - # - # - # - # - # -
Yükledim Server ' a reset attım. Çalışmadı, bir şey yapmam falan mı gerekiyo ? yada moblara olmuyo mu ? @Muhammed2188
ProtocolLib De Yüklemelisin.

S

Switcher

Ziyaretçi
Dosya tc değilde mediafireye upload yapabilirmisin eset izin vermiyor da.

ReaLTaiizor

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
@Muhammed2188 KillAuradaki Korumayı %100 Engelliycek Bi Fikrim Var. Mesela Hileden Dusman Olarak Ekleseler Bile Veya TriggerBotu Engelliycek. Mesela Vurdugumuz Kisinin Nicki Muhammet ya Phoenix329845 Çıkacağı Yerde Muhammet NPC'si Çıksa ? Daha İyi Olmaz Mı?

Zaten Adam Friend Ekledigi Kisiye Vuracak deil veya Friend ekli kisiyede Killaura vurmaz.

firatkaya

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
@Muhammed2188 KillAuradaki Korumayı %100 Engelliycek Bi Fikrim Var. Mesela Hileden Dusman Olarak Ekleseler Bile Veya TriggerBotu Engelliycek. Mesela Vurdugumuz Kisinin Nicki Muhammet ya Phoenix329845 Çıkacağı Yerde Muhammet NPC'si Çıksa ? Daha İyi Olmaz Mı?

Zaten Adam Friend Ekledigi Kisiye Vuracak deil veya Friend ekli kisiyede Killaura vurmaz.
Npclerin adları sürekli değisiyor friend eklemesi imkansız.

GT-I9295 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi