Gizemli bir kadın

wasdefg

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Amaçları ne imiş.Dünyaya gelip (nesilden nesile tabi ailenizden birinin başına gelmezse sizin de gelmez) kadınları kaçırıp yumurtasından bir örnek alıp bir uzaylı spermi ile birleştirip fetüs yaratmak.Yarı uzaylı yarı canlı.
Peki Yarı uzaylı yarı insanı ne için istiyorlar acaba zeka için mi vücut için mi :/

İnanılmaz

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Peki Yarı uzaylı yarı insanı ne için istiyorlar acaba zeka için mi vücut için mi :/
Amaçları bilinmiyor.Zaten kaçırılan çoğu insan hatırlamıyor.Ama bu kadın hatırladı.Çocuğunun başına gelebimesi durumunda hatırladı.Ve şöyle dedi;
Bunu başka biri anlatsa inanmazdım ama bu benim başıma geldi ve çok korkuyorum.

rkates

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
UZAYLILARIN TEKNOLOJILERI GELISMISMI YOKSA BIZDEN DAHA DUSUK SEVIYE VEYA AYNI SEVIYEDEMIDIR ? SİZCE

rkates

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Geçmişte AdolF Hitler ve Naziler Bir sürü UFO icat Etmısler ve Bu UFOLARI Manyetık Gucle Ucuruyorlar'dı Ayrıyetten Cok hızlı Ucuyordu bır helıkopterden hatta bır ucakdan Daha hızlı.
BUDA KONUYLA BIR ALAKALI
GECMISDE ADOLF HITLER UFO ICAT EDEBILIYORSA
ONLARIN TEKNOLOJISIYLE BIZIMKI ASSA YUKARI AYNI OLAMSI GEREK
Bende bu Bılgıyı Youtubeden Ogrendım
Fakat Dogrumu Degılmı Bılmıyorum
ama Buyuk Ihtımal Dogru cunkı
Bır suru FOTOSU var. GOOGLEDEN Arastırın Bulursunuz ayrıyetten YOutubede Yapılan UFOALRIN cızımlerı var .
ama Buyuk Ihtımal Dogru cunkı
Bır suru FOTOSU var. GOOGLEDEN Arastırın Bulursunuz ayrıyetten YOutubede Yapılan UFOALRIN cızımlerı var .

ErenBeyazkurt

WhiteGraphic | Tasarımcı
En iyi cevaplar
0
Hadi beyler konuyu değiştiriyim dünya dışı yaşamdan boyutsal dini varlıklara geçiriyim altımıza yapalım?

İnanılmaz

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Hadi beyler konuyu değiştiriyim dünya dışı yaşamdan boyutsal dini varlıklara geçiriyim altımıza yapalım?

Bu konuda da bilgilerim var duymak istemezsiniz.

*spamolmasındiyeyazılanyazı[DOUBLEPOST=1436298647,1436298571][/DOUBLEPOST]Konuyla Alakalı Yorum:
Peki kadın odasında gördüğünde dokunmaya çalışmış mı
Kadın oda da değil arada görmüş ve kadına bakıyormuş sadece ama arada bir yok olup küçük kızının odasına girmiş ve kadın kapıyı açtığında hiçbir şey bulamamış.Kızı bazen beni ziyaret ediyor ve bana doktor oldugunu soyluyor ama bana bir sey yapmiyor demis.

Epistomoloji

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Evet beyler açıklama yapıyorum dinleyin; uzaylı diye bir şey olabilir, olmayabilir. Kesin bir şey söyleyemeyiz. Peki madem uzaylılar var, o zaman neden şimdiye kadar dünyamıza bir işaret, bir sinyal göndermediler veya neden hiç dünyamıza gelmediler? Madem uzaylılar yok, neden evren çok büyük ve sonsuz? Koca evrende neden sadece insanlar var? Sadece güneş sistemi bize yetmiyor mu?

Evet konuşmamı yaptım teşekkürler :/

İnanılmaz

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Evet beyler açıklama yapıyorum dinleyin; uzaylı diye bir şey olabilir, olmayabilir. Kesin bir şey söyleyemeyiz. Peki madem uzaylılar var, o zaman neden şimdiye kadar dünyamıza bir işaret, bir sinyal göndermediler veya neden hiç dünyamıza gelmediler? Madem uzaylılar yok, neden evren çok büyük ve sonsuz? Koca evrende neden sadece insanlar var? Sadece güneş sistemi bize yetmiyor mu?

Sinyal göndermedi dedin de aklıma mart 2001`deki sinyal geldi.Radyo sistemi kurulmuştu ilk zamanlarıydı çok bilinir bu wow sinyali olarak.Sinyal gönderdiler yani.

Sarper170

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0

Bu sorulara cevap vermek sadece soruları arttırır. Fakat bence de hala kesin bir bilgi yok. Ama mısır piramitler inden şüpheleniyorum...