AhmHkn1553
Zombi Katili
- En iyi cevaplar
- 0
Güncel
simdide sunucu cokuyo panelde 1000tl paran var attir su gbni ya 3 kere coktu 2 kere de oldum atti diye100 Kişilik yaptım
Kardeşim şu an 20 GB Ram var ve aylık 215 TL ödüyorum. Bu şekilde bakınca 1000 TL az değilmi ? Çökme sebebi AuthMe'den kaynaklanıyor ve çözümüde yaptık şu an.simdide sunucu cokuyo panelde 1000tl paran var attir su gbni ya 3 kere coktu 2 kere de oldum atti diye
Sunucu hayla kapali yaKardeşim şu an 20 GB Ram var ve aylık 215 TL ödüyorum. Bu şekilde bakınca 1000 TL az değilmi ? Çökme sebebi AuthMe'den kaynaklanıyor ve çözümüde yaptık şu an.
Çözüm biraz sabır gerektiren bir şey. Pazar gününe kadar sabrederseniz çökme birdaha yaşanmayacaktır.Sunucu hayla kapali ya
şu an bakım yapıyorum. Serverin 5 aylık parası hazır durumda. Bu 5 ay içinde VIP satışlarından para kazanırsak daha da uzatacağız.[DOUBLEPOST=1434356080,1434178299][/DOUBLEPOST]Serverin durup dururken çökme sorunu Nitrado tarafından düzeltilmiştir. Keyifli oyunlarServer bakımdamı birde kapanma riski yok dimi Ultra almayı planlıyorumdakolay gelsin
Patent sahibi InvisibleART iletişime geçebilirsinOO spawn'ın patenti varmış, ulan gece gece güldüm yahu, haritayı çalanları mahkemeye ver yiyorsa
![]()
Daha patent'in ne anlama geldiğini bilmeyen küçük çocuğa ben ne diyeyim?Patent sahibi InvisibleART iletişime geçebilirsinBiz burada ciddi bir iş yapıyoruz istediğin kadar dalganı geçebilirsin. Skype adresi: invisible_art