Yörünge Android Oyunum Çıktı, Desteklerinizi Bekliyorum!

UstaUser

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Herkese merhaba. Yepyeni Android oyunum Google Play'de yayınlandı! Tamamen ücretsiz bir şekilde oyunu indirip 5 yıldız vererek bana destek olabilirsiniz. Çok fazla emek verdim ve artık oyunu sizlere açtım. Umarım oyunu seversiniz ve tanıdıklarınıza tavsiye edersiniz. Sizler sayesinde en iyilerin arasında yer almayı umuyorum, hepinize sonsuz teşekkürler...

Oyun Açıklaması:

Evrene hoş geldiniz. Sonsuz bir bölgede yapmanız gereken, sahip olduğunuz meteor taşını bir sonraki gezegene taşımak. Sonsuzlukta kaybolmadan bunu başarabilenler sıralamaya girecek ve en iyilerin arasında yer alacak!

✓ Eğlenceli oyun deneyimi
✓ Sorunsuz ve güncel sistem
✓ Sıralama tablosu
✓ Ultra görüntü kalitesi
✓ Rakipsiz tasarımlar
✓ Türk yapımı
✓ Basit ve eğlenceli oyun yapısı

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

I

Iskefiyeli18

Ziyaretçi
Yuvarlak şeylerdeki (ne olduğunu anlayamadım :() pikselli görüntü sorununu giderirsen daha iyi olacaktır.

MantisWrath

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
fikir çok iyi oyun mükemmel eline sağlık tek sorun yuvarlak şeylerin piksel sorunu

UstaUser

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0

LordTs

Umut
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
son günlerde Türkler tarafında buna benzer çok oyun yapılıyor başka şeylere yönelinmeli bence.

UstaUser

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
son günlerde Türkler tarafında buna benzer çok oyun yapılıyor başka şeylere yönelinmeli bence.
O gördüğünüz oyunların hiçbiri Türk yapımı değil, hepsi hazır script üzerinden editleme yapıyor. Benim bu oyunumun dışındaki oyunlar da hazır oyundan ibaret. Ancak Çöl Yarışı, tamamen sıfırdan yapmış olduğum bir oyun.

TheRedstoneEngineer

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben de çözmeye çalışıyorum oyun olayını, Google Play'e koyarken 25$ mı ne gerekiyo du? Acaba hala var mı? Ona göre eğer yoksa koyarım varsa direk apk olarak sunarım :D

LegendofAnatolia

Kaptan Penguen
En iyi cevaplar
0
dolar biraz düşsün bende bu işlere girmeyi planlıyorum :)
oyun güzel, eğer telefondan oyun oynayan biri olsaydım oynardım eline sağlık.

UstaUser

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
dolar biraz düşsün bende bu işlere girmeyi planlıyorum :)
oyun güzel, eğer telefondan oyun oynayan biri olsaydım oynardım eline sağlık.
5 yıldız ve G+ verirsen çok mutlu olurum. Beğendiğine sevindim.
Ben de çözmeye çalışıyorum oyun olayını, Google Play'e koyarken 25$ mı ne gerekiyo du? Acaba hala var mı? Ona göre eğer yoksa koyarım varsa direk apk olarak sunarım :D
Üyelik ücreti $25.