1.9'un ilk snapshot sürümünün çıkış tarihi!

Tratsel

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Güzel Olabilir 9 Gün daha beklerim.
Bence artık çıkması gerekiyor kesin olmasa bile artık bence çıkmalı uzun zamandır bekliyorum :D

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
Yahu Adamın Kafasını Ters Görüp Kafamı Aşarı Çeviren Tek Benmiyim :S

Slower1903

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
1.9 a bayağı bir yenilik geldi hatta Dinnerbone ve jeb_ tweeterdan sürekli yazıyordu. 1.9 en çok pvp üzerine olacak bazı yenilikleri söliyeyim hatta:
1-)Kalkanlar gelcek ayrıca banner lar gibi desen verebileceğiz.
2-)İkinci bir el gelecek. Kalkan bir elde kılıç bir elde olduğu için kılıçla yaptığımız block it kalkabilir.
3-)Farklı oklar gelecek bu oklar zehirli ok, uzaktan 10 saniyeliğine falan oku attığımız kişiyi görebileceğiz bu okun adını bilmiyorum, görünmezlik oku var daha varmı hatırlamıyorum.
4-)Yeni bir block gelecek sadece resimde siyah bir şey olarak gözüküyor tam olarak ne kimse bilmiyor yani süpriz.
5-)End city olarak bilinen end dungeonı gibi bir şey gelecek ve yeni bir mob gelcek olduğu yerden ateş ediyor block mob deniyor ama adını unuttum.
6-)End city geldiği için yeni mor bir block geliyor onun merdiven basamak gibi şekilleri de var.
7-)O block mob dediğim adını bilmediğim mob sayesinde gelen yeni bir iksir efekti onunda adını hatırlayamıyorum :D.
8-)Artık iksir efektleri sağ üst köşede gözükecek.
9-)Yeni bir bitki endde bulunuyor.
10-)Artık ender dragonun can aldığı end kristallerinden bazılarının etrafı demir parmaklıklar ile çevrilecek yani yanına gidip kırmak gerek :/
şu an aklımda kalanlar bunlar ama daha başka şeylerde ekleyeceklermiş ocak ayından beri takip ediyorum :D

Mr.Papyon

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
1.9 un çıkışından uzun bir süre sonra çıkar craftbukkit.

SM-T113 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi