Bay ZZ
Kızıltaş Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Dave yiine de pataklar onu. Nereden bilsin dünyanın yok olacağını minyon.Dostum adam kendisini öldürse hepsi yok olacak. s
Dave yiine de pataklar onu. Nereden bilsin dünyanın yok olacağını minyon.Dostum adam kendisini öldürse hepsi yok olacak. s
Anti-anime timindenim. Buraya bir Marvel karakteri getirdiğimi sanmıyorumÇok önce cevap vermişim. Yeni gördüm. Anti anime timi gelmeden, marvel dünyasına gider ve deodpoolu öldürür. Deadpool onu öldüremez çünkü o ölümsüzdür.
Deadpool'u da çok severim de ne yapalım, sonu böyle olacakmış.
Olum anti anime ne ya anime de dizi gibi film gibi hikaye kitabı gibi bir şeyAnti-anime timindenim. Buraya bir Marvel karakteri getirdiğimi sanmıyorum
Olum anti anime ne ya anime de dizi gibi film gibi hikaye kitabı gibi bir şey![]()
Kafamdan mı? Biraz DBZ izle öyle gel. Adamlar yere tek yumruk atarak bile gezegen yok edebiliyor. Frieza bile alayınızı alır. Broly'e sadece çerez bunlar.Kafandan uydurma skiller yapma aga. Kurosaki Ichigo getsuga tenshou atarsa o reiatsuyla ay Ortadan 2bye bolunur
HTC One X cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kafamdan mı? Biraz DBZ izle öyle gel. Adamlar yere tek yumruk atarak bile gezegen yok edebiliyor. Frieza bile alayınızı alır. Broly'e sadece çerez bunlar.
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Savaşı ben yaptırmayacağım sanırım sonradan yazan kişinin yaptırması gerekiyordu:gel ws
![]()
kardeş adam tanrı :'(Savaşı ben yaptırmayacağım sanırım sonradan yazan kişinin yaptırması gerekiyordu:
(Bu arada bu Full Metal Alchemist mi ? Ona benzettim.)
Ama arkadaşa karşı o güneşin pek yararı olacağını sanmıyoeum.
Dediğim gibi doğanın kanunları bir anlam ifade etmiyor.
Senin attığın karakter (adını hatırlamıyorum. Full Methal Alchemist'i bitireli baya oldukardeş adam tanrı :'(
neyin kafasını yaşıyon :'(
ve evet fullmetal alchemist*
ya illa kapıştıralım mı karakterleri :'(
hani power-up ın allahını alan madara gelsin o bile yenemez :'(
Benim attığım adamda ölmüyor.Alucard Hellsing Animesinden :3
Kısaca Bu adam Ölmüyor Ve Öldürmek Favori işi :3
Kendi Tanrısını Öldürdü....
[Hermesin Ölüm Kuşu]