TheEye
Zombi Katili
- En iyi cevaplar
- 0
Senin slotun nitradodan aldığında kaçtı? Kaç yaptın?ben varım ama çok abartma bencec.
Senin slotun nitradodan aldığında kaçtı? Kaç yaptın?ben varım ama çok abartma bencec.
4 tü 20 yaptım max 7 kişi girdi zatenSenin slotun nitradodan aldığında kaçtı? Kaç yaptın?
4 kişilğe sadece 7 kişi soktum o da bir kereydiEğer 4 kişilik bir sunucu açıp bununla 100 kişilik yapıp, 90 kişi girerse üstüne birde 10 kişi VIP alırsa başınıza dert alırsınız.
Her gün 4 kişilik sunucuya 10 kişi sokuyorum modlu oynamak için. Türkiye'de kesinlikle sunucu durdurulması gibi bir şey yok, bir müşterim sadece RAM alıp 4 kişilik sunucusunda Faction sanırsam 32 kişi mi ne soktu lakin herhangi bir sıkıntı oluşmadı. Skript değil Plugin bu arada, sizin sunucunuzda bir şey vardır durdurulma gibi bir şey olduysa veya ne bileyim, kötüleme amaçlı bir yorumdur.Nitrado ile konuştum. Kesinlikle yasakmış bu plugin skript her neyse artık. Hatta dün 70 kişilik sunucuma vipler girince sunucu 72 civarında durduruldu otomatik.
Size müsait olunca sunucumdan bir resim atmak isterim.Bizim tarafımızdan durdurulmaz.
Hesapkapatılır.
"Nitrado" nun dediklerinin kopyalayıp yapıştırdım. Durdurulma olayı hakkında yorum yapmak istemiyorum, polemiğe gerek yok.
Olur güzel insan, neden olmasınSize müsait olunca sunucumdan bir resim atmak isterim.
Almanya şubesinde sunucu kapatılıyor lakin Türkiye şubesinde bir sıkıntı yok.Güzel yararlı bir plugin fakat nitrado gibi bir şirket başınızı ağrıtabilir. Zaten Nitrado belirli bir slot sayısını geçtikten sonra otamatik servera reset atıyor. ( En azından almanya lokasyonda öyle). Plugini denemedim fakat aynı sonuç verebileceğini zannediyorum ( Essentials ile denemiştim.) Genede elinize sağlık güzel bir plugin.
Aynen öyle fakat Türkiye lokasyonlu sunucular gerçtekten çok kötü ( en azından eskisi gibiyse)Almanya şubesinde sunucu kapatılıyor lakin Türkiye şubesinde bir sıkıntı yok.
Lokasyonla alakası yok, şubeye bağlı bir durum.Aynen öyle fakat Türkiye lokasyonlu sunucular gerçtekten çok kötü ( en azından eskisi gibiyse)