Yaman
Yaman
- En iyi cevaplar
- 0
1dk java 8 de kurayım olede olmazsa atayım ekran goruntusu[DOUBLEPOST=1438690709,1438690625][/DOUBLEPOST]Ve birde java7 indirince oto update yapıyor 8 oluyor onu nasıl ayarlıcamekran görüntüsü atabilir misin?
1dk java 8 de kurayım olede olmazsa atayım ekran goruntusu[DOUBLEPOST=1438690709,1438690625][/DOUBLEPOST]Ve birde java7 indirince oto update yapıyor 8 oluyor onu nasıl ayarlıcamekran görüntüsü atabilir misin?
Pardon benim indirdigim 8 miş ben 7 indiriyorum şimdi birde ole indiricem peki hadi acılmıyor mc napcam ? win 8.1 geri donebilirmiyim bişeylerim silinmedenjava sheduler diye bişi var onun ayarlarında oto update açık kalmış olabilir
win 10 mu?Java 7 olmadan açılmıyor mu ???
Benimki Java 8. Minecraft çok güzel açılıyor crash filan da vermiyor.
Evetwin 10 mu?
bilmiyorum benim pc java 7 olmadan mcde crash veriyor.
bazı bilgisayarlarda win10 ters tepki yaparken bazı notebook ve laptop kullanıcıları büyük ölçüde performans artışı olduğunu söylüyor.Windows 10 daha yeni buglar falan. Neden geçiyorsunuzki ? Hem oyunlarda performans azaltmsı yapıyor. Windows 10 geçen gine eski sürümüne dönüyor.
SM-T113 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Fark gösteriyor bazı bilgisayarlarda o zaman.bazı bilgisayarlarda win10 ters tepki yaparken bazı notebook ve laptop kullanıcıları büyük ölçüde performans artışı olduğunu söylüyor.
Resmi attım yardımcı olcak yokmuBuyurun logu attıyorum hata nedir artık java 7 de java 8 de var?
![]()