RPG - Choose Your Side ( BEKLENEN HARİTA EN SONUNDA ÇIKTI! )

Adragos

Kızıltaş Madencisi
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Map Hazır İken Bıraktıysan 1.8 e Güncelleyip Yapardında Bu Halide İyi :p
Yapardımda şeyden yapmadım NPC'lerin çoğu dizilmişti. Aslıdna denedim 1.8'e geçmeyi direk npc'lerin hepsi siliniyor :/ Tekrar o diyalogları yapmaya falan üşeniyor insan :)

Baggi

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Adragos, bana baştan kurmayı anlatabilir misin ? Aklım basmadı da :D Bu arada indirdiğim zipde resource pack göremedim bir tek CustomNPC onu da mods klosörüne attım olur sandım -,- yanılmışım en iyisi bana .minecraft atabilir misin ? Skype: berk12365 yardımcı olursan sevinirim

TheBloodyMask

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Mapi bitirdim . Yaptığın map Tek kelimeyle harika ! ancak map sınırlarını belirleyen ağaçlardan sonra birazcık gezince loadig screen için kullandığın alan hemen bulunuyor böyle birazdaha büyük bir oda yapıp belirgin bir blokla yükleniyor yazsaydın daha havalı olurdu . Onun dışında bir kusur yok benim gördüğüm kadarıyla.

Adragos

Kızıltaş Madencisi
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Adragos, bana baştan kurmayı anlatabilir misin ? Aklım basmadı da :D Bu arada indirdiğim zipde resource pack göremedim bir tek CustomNPC onu da mods klosörüne attım olur sandım -,- yanılmışım en iyisi bana .minecraft atabilir misin ? Skype: berk12365 yardımcı olursan sevinirim
Bana özelden ulaş kurulumu anlatiyim.
Bu arada yorumun için teşekkürler @TheBloodyMask beğenmenize sevindim :)

LİNK YENİLENMİŞTİR - Yeni İçerikler, Buglar ve Diyaloglar Düzenlenmiştir!
Aynı zamanda Archena Wagon Hatası Düzeltildi! Demirciye Çelik Eklendi vb.vb.
En Önemli Yenilik :
Cüceler'in Bütün Diyalogları Yenilendi. Artık Diyaloglarda Hata Olmayacak Baştan Sona Oynandı Hata Kalmadı! :)

TRxdevil123

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Helal olsun GÜZEL map[DOUBLEPOST=1436783224,1436783126][/DOUBLEPOST]Map'i Kaç kişiyle yaptınız ?

dextr1ex

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Maplarinde yollar olmasın ovalar yeşil alan olsun çünkü ben mapte hapsedilmiş hissetmiştim :(

Bobotguy54

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Adragos Bende Yapıyordum Seninki Benimkinden Önce Çıktı Aynısı Benimkide Irklar Bile Aynı :D