hepsini izledim ve 4. film uyumsuzlar değil uyumsuzCok guzel bir film hatta bana gore en iyi film
1- the maze runner
2- Yuzuklerin efendisi
3- Hobbit
4- uyumsuzlar
5- Son hava büküçü (belki bilim kurgu deil amacok guzel )
hepsini izledim yineBir Uzay Macerası
Oblvion
Gerçekliğe Çağrı
Edge Of Tommorrow
Bilim Kurgu Babası Intersteller Yıldızlar Arası
Labirent 1!3121^'11
Transfomers
Ve Star Wars !
tamam da öneri alan benim izledim diye yorum yapman saçma kardeşhepsini izledim ve 4. film uyumsuzlar değil uyumsuz
hepsini izledim yine
başlığı buna gönderme yapmıştım zaten .s.s![]()
Bunu yapmasaydım içim rahat etmezdi.
sana benim burada yorum yapamıycağımı düşündüren nedir sen açmasan benim açacağım bir konuda istediğim kadar ya gerekli konuşurum yada gereksiz yada post kasarım(ki daha neden yapılıyo anlamış değilim) yani sen işine bak sen ne kadar ağlasanda benim yorum yapmamı engelleyemessin ne kurala aykırı bi yorumum yada bi sözüm vartamam da öneri alan benim izledim diye yorum yapman saçma kardeş
Adam kendine fikir alıyor. İnsanlar ona öneriyor? Sen niye cevap veriyorsun anlamış değilim. Film tartışın demiyor bana film önerin diyor?sana benim burada yorum yapamıycağımı düşündüren nedir sen açmasan benim açacağım bir konuda istediğim kadar ya gerekli konuşurum yada gereksiz yada post kasarım(ki daha neden yapılıyo anlamış değilim) yani sen işine bak sen ne kadar ağlasanda benim yorum yapmamı engelleyemessin ne kurala aykırı bi yorumum yada bi sözüm var
Film önerisi yaparken ne ile ilgili olduğunu hafif bir şekilde fazla spoiler olmadan söylerseniz daha hoş olur sanırımAutomata...
İzledinmi?
İzlemediysen şimdi başla hemen.
İstediğin konudan bilim kurgu, robotların bilinçlenmesi...Film önerisi yaparken ne ile ilgili olduğunu hafif bir şekilde fazla spoiler olmadan söylerseniz daha hoş olur sanırım![]()
İzledim güzel bir film robotlarla alakalı...Automata...
İzledinmi?
İzlemediysen şimdi başla hemen.
burayı terket kardeşim usulca terketLinki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.