• Bu bölüme herkes konu açabilir. Bu bölümdeki konuların, gamer.com.tr tarafından güvenilirliği teyit edilmemiştir. Bu bölümdeki şirketlerden (ya da şirket olduğunu iddia eden kişilerden) alacağınız hizmetlerle ilgili yaşadığınız sorunlardan gamer.com.tr ve Gamer Yönetim Ekibi sorumlu değildir.

Detaylı bilgi için buraya tıklayarak bilgilendirme konusunu okuyun lütfen.

BatıHost Güvenilirmi ?

Batuhandemirci

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar Server Aççam Factions Olarak Ama Hosting Şirketi Bulamadım BatıHost Dediler Sizce Güvenilrimidir Söylermsniz

FaceBook Link :
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
:

thebaros24

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
@batihost.com Başkasına güvenme derim :) birçok kez birlikte iş yaptık hiç birisinde sıkıntı yaşamadım hatta bir seferinde bi arkadaşım ücreti biraz geciktireceğini söylemişti 15 gün müddet verdiklerini hatırlıyorum ...

thebaros24

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Peki Server AÇısından Lag Çökme Gibi Sıkıntılar
şöyle diyim serverinde kullandığın her plugin dünyalar oyuncuların tamamı aldığın makinenin işlemcisi internet hızı ram bunlarda çok önemli . gidip 2 Gb ram alıp i3 işlemciye server kurmaya çalışırsan +25 oyuncu olursa yat kalk dua et yani :) Misal şöyle örnek veriyim serveri en fazla yoran pluginlerden bir tanesi (Worldguard) ama kullanmak zorundasın :) yeterince açık olduğumu düşünüyorum .

MrHappy

belki de bundan, artık hüznü ve acıyı paylaşıyoruz
En iyi cevaplar
0
Yıllardır AxiTR kullanıyorum, daha sıkıntıyla karşılaşmadım çamur atmaktan vazgeçin. AxiOnline sunucusunda da açıldığı günden beri oynuyorum kapandı tabi o farklı mesele gıdım lag görmedim.

Kullanıcı0000

Donuts :3
En iyi cevaplar
0
Batihost güvenebileceğin bir hosting firması. Çalışan arkadaşlarımda var sonuçta güvenlik amaçlı o TC hiç merak etme

ChromTR

Zombi Katili
Özel Üye
En iyi cevaplar
0
Unicraft gibi buyuk serverların kullandığını duymuştum doğruysa kalitelidir :)

EnderBy

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Batihost'a gonul rahatligiyla guvenebilirsiniz , çok yakinda bende sunucularimi batihosta tasiyacagim.

GT-S5360 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

mciltrot34

International Rias Fanclup President
En iyi cevaplar
1
güvenilirdir.. windows xp 64 bit kurdur .. maksimum verimi alırsın..
Güncel olmayan bir işletim sisteminde her gün yeni açıklar doğuyor. Bence desktop tabanlı hafif bir linux daha iyi olur.

U8816 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Eomer

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Sunucu aldım batıhosttan, 2 hafta boyunca sunucum sürekli geç saatlerde çöktü. Yardım istediğim zaman sunucuyu ya 0 la ya da böyle devam et dediler. Seçim senin.