AzePvP
Zombi Katili
- En iyi cevaplar
- 0
ben 200 pingle dusta longda tek 5 kisi aldim rekde1,09 DOWNLOAD - 0,9 UPLOAD Gördüm Geçen Artık SpeedTest i Açmaya Korkuyorum![]()
ben 200 pingle dusta longda tek 5 kisi aldim rekde1,09 DOWNLOAD - 0,9 UPLOAD Gördüm Geçen Artık SpeedTest i Açmaya Korkuyorum![]()
Bende 40 Ping İle 0 / 8 Gittim Havan Kimeben 200 pingle dusta longda tek 5 kisi aldim rekde![]()
Ben 1,5 Haftadır Oynuyorum Daha 2. Seviye Olamadım 3. Olupta Rank Kascam Daha Sen DüşünBen nova 4 oldum bile sizi pis eziklerBi kaç zaferden sonra da Master Guardian'ım
Birlikte oynayalım istersen skypemde eklisin zatenGümüş 1'ken unranked herifi boostlamıştım herif gümüş 3 başlamıştı şimdi usta muhafız oldu ben ise 3 hafta boyunca oyuna girip rekabetçi atamadığım için nova 4 kaldım ve çıkamıyorum o rütbeden .-.
Sizin Gene Rütbeniz Var Ben HalaGümüş 1'ken unranked herifi boostlamıştım herif gümüş 3 başlamıştı şimdi usta muhafız oldu ben ise 3 hafta boyunca oyuna girip rekabetçi atamadığım için nova 4 kaldım ve çıkamıyorum o rütbeden .-.
Ben 1,5 Haftadır Oynuyorum Daha 2. Seviye Olamadım 3. Olupta Rank Kascam Daha Sen Düşün![]()
Seni de taşırımBen 1,5 Haftadır Oynuyorum Daha 2. Seviye Olamadım 3. Olupta Rank Kascam Daha Sen Düşün![]()
Ben Alırım Free AlırımSeni de taşırımCSGO alacak param yok alamıyom falan diyodun ne ara aldın sen bu arada?
Kim uydurmuş o yalanı? Kill ile XP nin hiçbir alakası yokBen Alırım Free Alırım
Ama Beni Taşıman İçin TW Den Girip Oynaman Lazım Seviye Xp Leri Aldığın Kill e Göre Geliyor Malum![]()
Genelde Basit Eğlence Oynarım Skora Göre Veriyor Diğerlerinde Dikkat Etmedim Max 6/8 Gitmiştim Onda 60 + 150 Tarzı bir şey Vermişti Diğer Kötü Oyunlarımda 7 + 20 Falan VeriyorKim uydurmuş o yalanı? Kill ile XP nin hiçbir alakası yok[DOUBLEPOST=1439572129,1439572069][/DOUBLEPOST]Rekabetçi ve basit eğlence modlarından bahsediyorum bu arada diğerlerinde skora bağlı olduğu doğru[DOUBLEPOST=1439572163][/DOUBLEPOST]Ha ayrıca iyi skor alamasan bile XP yine de geliyor ve 3. seviye olduktan sonra skorun kötü olsa bile kazanmışsan rütbe atlıyorsun yani rahat ol
![]()
2 kere master guardian dustum ben :/Ben nova 4 oldum bile sizi pis eziklerBi kaç zaferden sonra da Master Guardian'ım
ne biliyon rutbe gececeyini nerden bakiyon :/Kim uydurmuş o yalanı? Kill ile XP nin hiçbir alakası yok[DOUBLEPOST=1439572129,1439572069][/DOUBLEPOST]Rekabetçi ve basit eğlence modlarından bahsediyorum bu arada diğerlerinde skora bağlı olduğu doğru[DOUBLEPOST=1439572163][/DOUBLEPOST]Ha ayrıca iyi skor alamasan bile XP yine de geliyor ve 3. seviye olduktan sonra skorun kötü olsa bile kazanmışsan rütbe atlıyorsun yani rahat ol
![]()