Üstte ki Üyeye CİNAYET Planı =)

OrocTR

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ağzına pohumu bırakır ve giderim
Ölmez isen:
seni dildoyda ölene kadar döveceğim.
Gene ölmezsen:
Senin ağızını altın tuvalet borusu yaparım.
Ölmezsen:
O orochinimaru var ya :) Yılan kafasıyla sana saldırırım
Ölmezsen: BOOM HEADSHOT
Gene ballı kurtulursan:
IMAN POWER IS COMING!
iyi zopa yedik be yaw :D

TheEverCraftTR

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Göbeğine ve beline 2 bıçak kafayada 1 tane taş aha kafası yarıldı diye bağırıp mahalleyi topladıktan sonra kaçardım :S

PwParadox

Konun için düşüncem profil kapağımda
En iyi cevaplar
0
Konularını sürekli güncellediğinden dolayı önce bilgisayarını heyklerim sonra ordan yakınındaki her şeye sızarım evini aşırı ısıtırım ve elektirikli aygıtlarının kısa devre yapmasını sağlarım ondan sonra evine gelip yerim

TheEverCraftTR

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Konularını sürekli güncellediğinden dolayı önce bilgisayarını heyklerim sonra ordan yakınındaki her şeye sızarım evini aşırı ısıtırım ve elektirikli aygıtlarının kısa devre yapmasını sağlarım ondan sonra evine gelip yerim
O nası bi cinayet planıdır :D utanmasa kiralık katil tutacak..

Life Hunter

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Canlı canlı derisini soyarak öldürürüm. Nede olsa derisi yüzülmüş bir adamın hiçbir sırrı yoktur.

MertOrMErocks86

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arka tarafına deve derisi yapıştırırım ve eritirim. Deve derisi oraya yapışır. Sonra her gün 1 çorba kaşığı acı sos içiririm. Midesi bozulacağı için ve deve derisi yüzünden tuvalete gidemeyeceğinden dolayı acılı bir şekilde ölür.[DOUBLEPOST=1439309347,1439309234][/DOUBLEPOST]Bu deve derisi dışındaki olaylar (bkz: Kafaya deve derisi konulur ve eritilir) tamamen benim hayal gücümün eseridir. Galiba her gün 1 kavanoz pul biber yemek beni böyle yaptı :D

TheBloodyMask

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Dragonborn ! A new THUM is comşing AY EM BETMEN ! (red Dagon a özel olarak) : Böyle bir thum üretip (nida skyrim oynayanlar bilir) onu süper über güneşten enerji üreten sınırsız pilli müzik çalarıma bağlar ve onu kulağına japon yapıştırıcısıyla yapıştırırım böyleikle psikolojik olarak bozulma yaşar ve uykusuzluktan kendine işkence etmeye başlar ve bu arada betmen kaçar :D :D :D

fyreUK

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bir Fatality Atarım İş Biter Zaten
(Fatality Yanlışmı Yazdım Bilmiyorum Lütfen Söyleyin)

TheBloodyMask

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
/op TheBloodyMask
/gamemode 1
/give TheBloodyMask minecraft:Command_Block

*(Komut Bloğu : kill @a)
*Komut bloğunu redstone Jeneratörüne bağlar ve komut tekrar tekrar çalışır ve ben oyundan çıkarım sonuş olarak herkes MC de ölmüş olur :D