üstteki üyenin tipinden anlaşılan ruh hali ?

Waffleinstein

şüşko insan
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Ortamdaki her şeyi espri malzemesi olarak kullanan genelde İnci'den espri alan biri.

Bu mesaj iPhone 3310 ile Tapatalk uygulamasi araciligiyla gonderilmistir

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
:hmm: Evinde atletçe uyuyup sabah kalktığında güne yavaş yavaş ama mükemmel bir biçimde hazırlanan, oralet seven, maç izlemek için kahvehaneye giden bir ağır abi :p
Atletle Uyuyup Atletle Dolaşan İşe Atletle Giden Kapiçino Seven Kahveye Bulmaca Çözerken Haraç Almaya Giden Bir Abi Olarak Düşünmüştüm Ama Sen Anlamadın :(

BrolyTheLSSJ

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Atletle Uyuyup Atletle Dolaşan İşe Atletle Giden Kapiçino Seven Kahveye Bulmaca Çözerken Haraç Almaya Giden Bir Abi Olarak Düşünmüştüm Ama Sen Anlamadın :(

Kapiçino? Hiç belli olmuyor :D Diğerlerini şimdi çözdüm ama hala daha çok oraletçi olduğunu düşünüyorum adamın :D

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
Kapiçino? Hiç belli olmuyor :D Diğerlerini şimdi çözdüm ama hala daha çok oraletçi olduğunu düşünüyorum adamın :D
Bir Adam Vardı Reklamda Çıkıyordu Animasyon Filmi Gibi Birşeydi Sanırsam Banka Reklamıydı Elinde Kahvemi Ney Vardı Mavi Donlu Ondan Esinlendim :p

wasdefg

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hırr antianime vuruşu antianimeteam hırrrrrr
animeyi sadece velétler izler bi kere hırrr biz muhteşemiz anime izleyenler velét hırrrrr
Çocuk musunuz çizgi filmli şey izlionuz !!!!!!!!!!!