Türk Serverları Neden Böyle?

Külse02

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Haydi lapisli sunuculara toplu DDoS atalım : P
Gerçekten çok sinir bozucu bu durum o yüzden hiç Türk sunucu girmiyorum,yabancılara da nadir..
Eskiden mesela Craftoloji krallığı vardı o yüzden pre almıştım, 5 günede kapandı sunucu ya, neyse.
(Gerçi bu birazda onların aptallığıydı,whistlist [yanlış olabilir yazım] yapsalardı,premium yerine hala çalışma kapasitesi vardı, ayrıca o 12 saat 1 gün 3 gün ertelemelerini önlemek için beta tipi bir şeyde yapmadılar o da sorun oldu...)

Ohadabunede

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Faction Dediğin:
Klanını kurup, kendine bir base veya klan evi kale vb. yapıp, diğer klanlarla vs atmaktır. Hangi klan kazanırsa diğer klanın 1 basesini ele geçirebilir. Ama hangi base üzerine savaşırsa o baseyi alabilirir. Faction budur. klanını kurup diğer klanlarla vs atmaktır. Türkler bunu buldu ve anlamadı. ve sonrada tamamen batırdı. işte vip falan factionda olmaz. lapis factionda olmaz. Event te olmaz. Klan gider ve ormanda kasılır. ama klan savaşı için özel admin izni gerekir. ama gidip full elmas adamın klanlı tabi. klansız adama dalmaya hakkı yoktur. Çünkü o klansız. factionun amacı vs değil klan savaşlarıdır bi kere. vip falan olmaz. Gidip kendin kasılcaksın ormanda. birşeyler kırıcan falan elmas bulacaksın ve klanını güçlendirip savaşa gireceksin. o kadar. Bunu türkler batırdı. işte vipe özel elmaslı hammadde işte vip 10 tl işte lapistir 64 lapis 60k bune ya ?!?!?! hem warp falan olmaz. portaldan geçilir. Ve sunucu tamamen premium olmalı.

FieldBird

Richie Rich
En iyi cevaplar
0
Çok eskiler bilir eskiden Türk sunucuları yabancıların sunucularından bile daha sade temiz ve heyecanlıydı. Bunu ancak eski efsanelerden İnciCraft ve AvianaCraft oynayanlar bilir. Kaç yıl önceydi bilmiyorum ama bu dediğim 2 sunucu kapanınca Minecraft benim için bitti denilebilir. Umarım adam gibi bir sunucu açılır ve umut ışığımız olur :D

nightwalker96

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
hahahah çoğu yabancı sunucuda parayla warp bile satıldığını bilmeyen bu özelliğin türkiyede olmadığını bile bilmeyen cahil beyanatıdır 48 sayfa warplı sunucular var
Hahahah benim girdiğim ve oynadığım son derece kaliteli sunucularda warp satılmıyor parayla falan. Senin dediğjn tarzda sunucu da gördüm. 1 elmayı 7trilyondan satıp istediğin her şeyi 10 saniyede alıyordun o serverda da... Haa bir de.. Gel bana bilmem kaç sayfa warpını oyuncuların koyduğu sunucu göster bakayım.. Ya da gösterme ya. Terket burayı...

Kaan697

Vae Victus
En iyi cevaplar
0
Hahahah benim girdiğim ve oynadığım son derece kaliteli sunucularda warp satılmıyor parayla falan. Senin dediğjn tarzda sunucu da gördüm. 1 elmayı 7trilyondan satıp istediğin her şeyi 10 saniyede alıyordun o serverda da... Haa bir de.. Gel bana bilmem kaç sayfa warpını oyuncuların koyduğu sunucu göster bakayım.. Ya da gösterme ya. Terket burayı...
Lanet olası yabancı sunucuların en iyisine girip de burada ahkam kesme bizim vele d sunucularımızla onların iyisini karşılaştırıyorsun. Git amerikan vele d sunucusuna sanki çok farklı buradan

xxszerxx

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Ben yabancı factions' ta oynadım, onlar bedava xp veriyodu onunla ench basıyodun ?, Ormana Fly. ( Youtube kanalımda 7 Abone vardı youtuber oldum ) ( +40 Online vardı ) # Arjantin sunucusu

nightwalker96

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Lanet olası yabancı sunucuların en iyisine girip de burada ahkam kesme bizim ***** sunucularımızla onların iyisini karşılaştırıyorsun. Git amerikan ***** sunucusuna sanki çok farklı buradan
***** nedir anlayamadım fakat Lanet olası sunucu varsa o da hiçbir şeyden habersiz 13 yaşında hövövööö onbeş tele param var nitradodan bi sarvar açayım da para kazanim zengin olcaaam diyip bir lapis bir kutuda çalıntı bir spawn ile açılan sunuculardır. Amerikan sunucusunu napayım hem. Avrupalılar daha usta..