Ultimate FFA (Multiplayer Unity Oyunum)

Admicos

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
1
Neyse Onun Dışında Hoş Olmuş Oyun Yanı 2 gunde Yapılmış olmasının yanında guzel oyun[DOUBLEPOST=1440684510,1440684323][/DOUBLEPOST]Mauseye Tıklayınca Mermi efekti çıkmıyo yuvarlak mınık top şeklınde karşısındakıne ulaşınca Vursa daha ii olabılırdı
Onu da ayarlayacam[DOUBLEPOST=1440684651][/DOUBLEPOST]---
Ben oyundan çıktım. Yeni sürümü hazırlıyorum. Siz oynayın :asd

Admicos

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
1
Konu açıldığı günde öldü.
Neyse yeni sürümdün yapım aşaması test videosu şeysi var alın
[DOUBLEPOST=1440695346,1440689084][/DOUBLEPOST]Artık canınızı görebileceksiniz
[DOUBLEPOST=1440699614][/DOUBLEPOST]Yeni sürüm 1.1 (Efekt Güncellemesi)
Değişiklikler:
  • Silaha birkaç efekt eklendi
  • Oyuncu'nun canını gösteren bir alan eklendi.
  • Yeniden doğma süresini gösteren alan eklendi
  • Harita değiştirildi (çok küçük değişiklikler)

lSincapl

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Silah efekti biz hareket ettiğimiz halde sabit kalıyor. Silahın namlusunu takip etmeli, onu düzelmelisin. Bir de aşağı bakınca karakterimizin vücudunu çok garip görüyoruz vücut görme olayı kalksa güzel olur, veya daha düzgün bir vücut tasarlayabilirsin. Son olarak silahın tipinin değişmesi şart.

Admicos

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
1
Silah efekti biz hareket ettiğimiz halde sabit kalıyor. Silahın namlusunu takip etmeli, onu düzelmelisin. Bir de aşağı bakınca karakterimizin vücudunu çok garip görüyoruz vücut görme olayı kalksa güzel olur, veya daha düzgün bir vücut tasarlayabilirsin. Son olarak silahın tipinin değişmesi şart.
Efektler aslında namluyu takip ediyor da yavaş. Vücudu bir ara ayarlayacağım. Silahı da bir tür placeholder olarak hazırladım. Bu oyundaki ilk yapılan modeldi.

Birde 1.2 chat confirmed

Centeglassered

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sonunda yahu!
Forumda tek oyun yapan benim diye zannetmeye başlamıştım. :D[DOUBLEPOST=1440704936,1440704751][/DOUBLEPOST]Beyler biri girsin oynayalım :D

Admicos

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
1
Aşağıya bakınca vücudun görünmesini kapattım. Başka şeyler ekleyince 1.2 çıkacak.

Epistomoloji

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
beyler girin oynayalım harita küçük ama zevkli olacak gibi oyunda ben varım tek sanırım :D

Admicos

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
1
Bi oyuna girdim biriyle savaştım bug buldum.
Ateş edince bazen başka birinin silahı efekt alıyor. Fix atıeoyum. chat ta eklendi

Epistomoloji

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
abi yalnız 25 canla efsane oynadım az önce :qWE:QWEÇQW biraz geliştirsen bunu efsane bir şey olur sadece skor tablosu ve nick koyma eklersen bile oynanır bu :D

Admicos

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
1
Yeni sürüm 1.2
Değişiklikler:
  • Chat eklendi! (yazı yazılmadığı sürece 5 saniye içinde temizleniyor.)
  • Aşağıya bakınca vücudu görmek kaldırıldı
  • Silah efektlerinin başka karakterde gözükmesi düzeltildi.
Linkler bir iki saniyeye ana postta olucaktır.