MCTürk'te 1. Yıl Dönümüme Özel Paylaşım !

CoffeeBeat

Zindev
En iyi cevaplar
0
Yahu birader size kaç kere diyeceğim şunu yapmayın.
Hiç cevap yazmayı düşünecek halim yok,bir önceki konudaki yazımı düzenleyip atıyorum;
(Şu gereksizide etiketliyeyim,@Erenkorowakurwa )

Bu saçma salak işlerden cidden sıkıldım.
Bu minecrafttürk ailesi değil.Aslada olamaz.
Bu sadece senin değer verdiğin kişiler,senin kendin için ayırdığın üyeler.

Siz minecrafttürk ailesini bu kadar küçük mü sandınız ?
Kaç yıldır bu forumda varım cidden bilmiyorum.
5 mi ? 4 mü ? 3 mü ?

Hep beraber neredeyse 5 seneyi devirdik.
ergeni,grafikeri,satanisti,coderi,egoisti,ortamcısı,kurucusu,lameri,youtuberi,aç gözlüsü,gereklisi,gereksizi,beğenisi,yorumu,acısı ve tatlısı.

Ve hala yıllardır tanıdığın 100.000den fazla üyenin kalbini kıracağını bildiğin halde bunu yapıyor musun ?
Cidden zalimsin.

BlueLight3

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bu forumda tüm herkezin abazalığını kurtaran bir seksi bir kahraman var bu kahraman olmasa forumda kavgalar olacaktı kaos olacaktı ve en önemlisi bunları boş ver en kötüsüde herkes hormonlarını kayıp edecekti bu patates adam foruma gelmeden önce herkezin hormonlarını forum kuralları ile öldürmüştü ve patitis adam geldi cinsel içerikler paylaşıp herkeze hormonlarını kazandırdı ve herkes birer süper abaza olmuştu ama yine geçti bu abazalıkları ve patitis adam yine cinsel içerikler paylaştı yine paylaştı hiçbir zaman pes etmedi bu patates adam bu forumdaki tüm abazaların var olmasını sağlayan bunu adı LimonPatatesAdamusBerkdir[DOUBLEPOST=1440283077,1440283040][/DOUBLEPOST]
Teşekkür ederim efenim, siz olmasanız benden ne çıkacak :D
Yani güvenemiyorum 3 harfli şeyde çıkabilir :([DOUBLEPOST=1440283151][/DOUBLEPOST]
Ffa hafızalardan silinmemiş yakında geri dònecegiz etiket için sağol :)
AŞQIM <3

hemen dön yoksa bilmiyorum vallah ne yapacağımı bişiler düşünürüm ben paşama[DOUBLEPOST=1440283317][/DOUBLEPOST]
Hiç cevap yazmayı düşünecek halim yok,bir önceki konudaki yazımı düzenleyip atıyorum;

5 mi ? 4 mü ? 3 mü ?

ergeni,grafikeri,satanisti,coderi,egoisti,ortamcısı,kurucusu,lameri,youtuberi,aç gözlüsü,gereklisi,gereksizi,beğenisi,yorumu,acısı ve tatlısı.

Ve hala yıllardır tanıdığın 100.000den fazla üyenin kalbini kıracağını bildiğin halde bunu yapıyor musun ?
Cidden zalimsin.
KAŞIM <3 :( aile olsalardı dövmezlerdi vurmazlar çomak(dııt) sokmazlardı :(

zRedDragon

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Küstüm beni niye etiketlemiyon gidiyom ben yaw :(
(küsmedim)[DOUBLEPOST=1440282406,1440282280][/DOUBLEPOST]
Seni etiketledi mi ham.... görmedim ben kendimi ararken :( ben küstüm bu hayırsıza beni etiketlememiş tüm forumu kim abazalaştırıyor ben kıymet bilmiyür :([DOUBLEPOST=1440282478][/DOUBLEPOST]
OYŞ THUG LİFE
[DOUBLEPOST=1440282750][/DOUBLEPOST]Ayyy yok benide etiketlemiş ayol görmedim :( (ayol hmm ayol ayol.. koyasım yoktu ama ölesine koydum
@PatatoMan Yazmışım Kocaman Kör Müsün Yahu :D

5 mi ? 4 mü ? 3 mü ?

Cidden zalimsin.
Ben Öyle Yapmak İstemedim.Sadece Tanıdığım Kişileri Etiketleyip Güzel Bir Şey Yapmak İstedim.Biliyorum Forumda 100 Binlerce Üye Var.Peki Ben O 100 Binlerce Üyeyi Yazmaya Çalışsam Ne Olurdu ? Tamam Özür Diliyorum Ama 257 Bin Üyeyi Nasıl Etiketleme mi Beklersin.Ben Sadece Forumda 7/24 Gördüğüm Üyeleri Etiketledim.
Bkz.15 Kişilik Tanıdıklarınla Parti Yapacaksındır Ama Tanımadığını Partiye Alamazsın
Bu Arada O Kadar Zalimim ki Forumda Gördüğüm ve Tanıdığım Kişilerin Bir Kısmını Sevindirmek İstedim.Bu Forumda Tanıdığım 100-200 Üye Var.Bunların Yarısını Zaten Konuya Ekledim.

Son düzenleme:

Monkeygunner5000

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hocam niye bu kadar dert ediyosunuz adam tanıdıklarını yazmış tanışmadıysanız sizin suçunuz felanda deil lütfen bu kadar ben merkezli olmayın

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
Ben Neden Tiyatrocuyum Onu Anlamadım Bana Atletli Kirli Sakallı Oraletçi Abi Diyen Biri Vardı @BrolyTheSSJ :ci3: