OneMoreTime
Marangoz
- En iyi cevaplar
- 0
Nalet aynı cevap D:ben weeaboo değilim :nur:
Nalet aynı cevap D:ben weeaboo değilim :nur:
bende çok izlemiyorumWeeaboo değilim ben izlemiyorum anime... 5 sene önce bıraktım..
![]()
Hocam sizle falan tartışmadım yahuWeeaboo değilim ben izlemiyorum anime... 5 sene önce bıraktım..
![]()
tamamdır dostumHocam sizle falan tartışmadım yahu[DOUBLEPOST=1440751985,1440751953][/DOUBLEPOST]@AnjoTR dostum senle falan işim yok
aklı başında adamsın ben burda
(isim vermiyorum)
arkadaşlara söylüyorum![]()
Atarlı bir liseli gibiydin yazdığın son mesajda ben de direkt olarak bizden bahsettiğini sandımHocam sizle falan tartışmadım yahu[DOUBLEPOST=1440751985,1440751953][/DOUBLEPOST]@AnjoTR dostum senle falan işim yok
(isim vermiyorum)
Atarlı bir liseli gibiydin yazdığın son mesajda ben de direkt olarak bizden bahsettiğini sandım![]()
Alınmam gerekmiyor değil miHocam sizle falan tartışmadım yahu[DOUBLEPOST=1440751985,1440751953][/DOUBLEPOST]@AnjoTR dostum senle falan işim yok
(isim vermiyorum)
Hayır senlede yokAlınmam gerekmiyor değil mi
Ulan hayatında mangadan başka bir şey okumamışsın dinin kısıtlamasından bahsediyorsun, sanki hayatını bilime adadın, tüm gün tarih fizik kitapları falan okuyorsun. Ateist olup manga izleyerek kendini bilime adamış çalışkan bir japon zannederek avunuyorsun ki hayatında tanımını yapabileceğin tek şey anime. Dinle ilgili bir şey sorsak da hemen "Dinler bilimi kısıtlıyor hepsi yalan tapmak hiç cool değil" moduna giriyorsun halbuki hayatında dinle ilgili yaptığın tek araştırma Karikateist okumak.Japonlar neden bu kadar gelismis ? Sebebi şu adamların %80i herhangi bir dine inanmıyor ki onları kısıtlayacak bir şey olmasın..
Mantıklı seylere de vakit harcayabilirdik ama bizi engelleyen 3-5 neden var..Ne güzel saçma şeyleri tartışarak vakit harcıyorsunuz. Devam beyler.
Ne güzel saçma şeyleri tartışarak vakit harcıyorsunuz. Devam beyler.
Al iste.. Bir de bunla uğraş..Ulan hayatında mangadan başka bir şey okumamışsın dinin kısıtlamasından bahsediyorsun, sanki hayatını bilime adadın, tüm gün tarih fizik kitapları falan okuyorsun. Ateist olup manga izleyerek kendini bilime adamış çalışkan bir japon zannederek avunuyorsun ki hayatında tanımını yapabileceğin tek şey anime. Dinle ilgili bir şey sorsak da hemen "Dinler bilimi kısıtlıyor hepsi yalan tapmak hiç cool değil" moduna giriyorsun halbuki hayatında dinle ilgili yaptığın tek araştırma Karikateist okumak.