OrnitorenkAdam
Hıyar isteyen köpekbalığı
- En iyi cevaplar
- 0
Olsa İyi Olur Ama TF2 gibi oyunlara galpSurvival olması zorunlu mu?
LaptopBenim bilgisayarımdan iyi buna şükür -,-
Olsa İyi Olur Ama TF2 gibi oyunlara galpSurvival olması zorunlu mu?
LaptopBenim bilgisayarımdan iyi buna şükür -,-
Bildiğim bir oyun var 2D eğlenceli bir şey ama fps değil :|Olsa İyi Olur Ama TF2 gibi oyunlara galp
Söyle O ZamanBildiğim bir oyun var 2D eğlenceli bir şey ama fps değil :|
Hemen acil müdahale First Blood'a başlamış hastayı kaybediyoruz.O kadar sıkılıyom ki First Blood' Başladım
Söyle O Zaman![]()
Vallahi bi ara Metin2 düşünmedim değil ama lol pek sevmemMesela bildigim oyun çok ama özelliklere uygun deil :/ Assesins Cred IV Gta V gibiHmm bir düşüneyim.
Metin2
Lolmudur nedir o oyun
112 acil vuhuhuhuhuhHemen acil müdahale First Blood'a başlamış hastayı kaybediyoruz.
Çok GeçHemen acil müdahale First Blood'a başlamış hastayı kaybediyoruz.
Metin2 çok kötü bir oyun deil eskiden oynardım 3-4 sene önce şu an son 3-4 senedir minecraft'ta yımVallahi bi ara Metin2 düşünmedim değil ama lol pek sevmem![]()
Hayırrr hastayı kaybetttikkk!!!!!!!Çok Geç2 Gün Önce Başladım Pro Oldum Abey xD zaa
![]()
Broforce adı. Baya eğlenceli, oyunda yapman gereken tek şey vurmak ve vurulmamakO kadar sıkılıyom ki First Blood' Başladım
Söyle O Zaman![]()
Tam Bana Göre Oyun Tenks ._.Broforce adı. Baya eğlenceli, oyunda yapman gereken tek şey vurmak ve vurulmamak
Bir de bedava versiyonu var (expendabros), Broforce'un reklamını yapmışlar diyebiliriz.
Broforce videosu:Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Expendabros videosu:Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Ny loldn nfrt edysnz tm oynclr ktü ma rito yni sistm gtrdi 5 mçtr kfrdn yk!LoL konusunda asla başlama şimdiden söyleyeyim.
Oynayacaksa da özel lobide 5v5 yapsın öbür türlü zevk alınamaz bence.Ny loldn nfrt edysnz tm oynclr ktü ma rito yni sistm gtrdi 5 mçtr kfrdn yk!