VİPLERE SADECE ADALARINDA FLY VERME

ivejo

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
EVET ARKADAŞLAR BAŞLIKTA DA SÖLEDİĞİM GİBİ VİPLERE SADECE ADALARINDA FLY VERMEK İÇİN BEN ŞUNU DENEDİM AMA OLMADI
GROUPMANAGER/WROLDS ORDAYA skyworld DİYE Bİ KALSÖR OLUŞTURUP WORD DE OLAN DOSYALARI ATTIM VE VİPE essentials.fly PERMİNİ VERDİM AMA OLMADI
OYUNA GİRDİĞİMDE KENDİME VİP VERİM ./fly deniorum AMA BUNU YAPMAK İÇİN GEREKLİ YETKİYE SAHİP DEĞİLSİN UYARISI VERİYOR

Grayder skriptle yapabilrsin yazmış konuma buna uygun bi skript yazabilicek var mı

SlayerR

Toss a coin to your Witcher
Genel Moderatör
En iyi cevaplar
15
Skripte hiç gerek yok.
Groupmenager>world>skyworld>groups
Ve ardından;
Vip
essentials.fly

Ardından:
/manload
/mansave
yapmanı öneririm.

ivejo

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
benim sorunum şu viplere fly veriyorum o konuda sıkıntı yok ama vip birisi adasında fly açıyor kullanıoyr oke ama spawna veya markete fln gittiğinde de ./fly yazıp
kullanabiliyor
spawnda vb yerlerde kullanmasını istemiyorum sadece adalarda kullansın

AdexTR

Muvaffakiyetsizleştiriveremeyebileceklerimizdenmiş
Emekli
En iyi cevaplar
112
Dosyalardan uçma yetkisi eklediyseniz, söz konusu dünyanın her köşesinde /fly yapabilirler. Lakin
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
yardımıyla /region flag BölgeAdı fly deny yaparsanız, spawn ve market gibi yerlerde bunu öneyebilirsiniz. İyi oyunlar.

ivejo

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
sağolun da
/region flag <region> fly deny komutu ile kapatamıyorum kabul etmiyor acaba pl nin sürümü ile mi alakalı

Son düzenleme:

AdexTR

Emekli
En iyi cevaplar
112
Kabul etmiyorken nasıl bir mesaj geliyor sohbete yoksa hiçbir mesaj gelmiyor mu? Ayrıca sürümle ilgisi olabilir. 1.8 de 1.7 de mevcut sürümlerde sizinki hangisi?

ivejo

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
sw 1.7.10 sohbete şöyle bi uyarı verdi yani ./reigon flag spawn bi harf koyarız orda tüm flaglar çıkar ya aynı sorunu verdi

AdexTR

Emekli
En iyi cevaplar
112
Anladım, pluginler uyumsuz sanırım. WG ve WGFLY pluginlerinin aynı sürüm olduğundan emin olunuz. Kendi perminize wgcustomflags.flags ekleyiniz. Ayrıca başka bilgisi olan forumdaşlar varsa davet ediyorum. Umarım çözüme ulaşır.

ivejo

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
wg versionları aynı tekrardan aynı versionları indirip kurudum permide verdim ama hala aynı sorun malesef umarım bi çözüme ulaşırız vipler spawnda uçarsa bi anlamı kalmaz

ByDrooqqeR

Marangoz
En iyi cevaplar
0
GroupManager'da yetki verirken size dünyayı sorar. Eğer PlotMe kullanıyorsanız, sunucunuzda ayrı bir dünya açar. Siz de bu dünyada VIP kullanıcılarına "essentials.fly" özelliğini verirseniz sadece o bölgede uçabilirler. Diğer dünyaya ışınlandıklarında zaten otomatik olarak uçma özelliği kapanır. İyi oyunlar.