ŞÖYLE BİR SERVER OLSA

Böyle Bir Serverde Oynamak İster misiniz ?

• Evet, Kesinlikle.

• Belki, bazı şeylerde daha değişikliğe gidilirse daha güzel olur.

• Hayır, Asla.

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

notaldo

If you want this, dream it!
En iyi cevaplar
1
Dediğin gayet mantıklı, çünkü ;

Dusunun herkes serbest claim yok, wg yok genellikle yerlesik hayatta gibi yasayan oyuncular burda gocebe olcak sadece pvp gibi olcak hatta SoloMod diye serverler bile acilabilir :) Jail serverlerinde ki mantiga benzer :)

MuzoHeart

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Dediğin gayet mantıklı, çünkü ;

Dusunun herkes serbest claim yok, wg yok genellikle yerlesik hayatta gibi yasayan oyuncular burda gocebe olcak sadece pvp gibi olcak hatta SoloMod diye serverler bile acilabilir :) Jail serverlerinde ki mantiga benzer :)
Claim olacak, Türkiye'de mümkün değil :)

Minecraftplayerr

Java, Skript, Php, Html, Css, Javascript, Anime
En iyi cevaplar
7
Benim oyum: "Hayır, Asla"
Neden: Böyle sunucular çok sıkıcı, en az 2 tane çok sağlam bir fikir lazım.

zRedDragon

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bu tür konuları görmekten tüm forum bıktı.Hep aynı şey , açıcaz diyorsunuz sonra kapanıyor .Bizde böyle uyarınca sen cahalsın sen anlamazsın böyle şeylerden deyip açmaya kalkışıyorsunuz sonrada biz önceden dediklerimizi hatırlatınca sen bizim hatalarımızı yüzümüze mi çarptırmaya geldin be diyorsunuz.Elinde sonunda çevire çevire suçlu siz iken bizi suçlu yapıyorsunuz , birde böyle sunucular güzel olur deyip gelmeyenler var.O kadar 2-3 tane lapissiz sunucu açıldı sunucu 2 günde kapandı oyuncu yetersizliğinden.

MuzoHeart

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bu tür konuları görmekten tüm forum bıktı.Hep aynı şey , açıcaz diyorsunuz sonra kapanıyor .Bizde böyle uyarınca sen cahalsın sen anlamazsın böyle şeylerden deyip açmaya kalkışıyorsunuz sonrada biz önceden dediklerimizi hatırlatınca sen bizim hatalarımızı yüzümüze mi çarptırmaya geldin be diyorsunuz.Elinde sonunda çevire çevire suçlu siz iken bizi suçlu yapıyorsunuz , birde böyle sunucular güzel olur deyip gelmeyenler var.O kadar 2-3 tane lapissiz sunucu açıldı sunucu 2 günde kapandı oyuncu yetersizliğinden.
Beni tanımıyorsun genelleme yapma bence, daha önce cs:go, metin2 serverleri yönettim, minecraft serveri de açtım 6 ay hizmet verdik sonra ilgilenemediğim için kapattım, ben azimli kararlı biriyim başkalarının lafına göre de icraatimi değiştirmem, ben sadece insanların ne düşündüğünü merak ettim. Amatör düşünmüyorum vede, İstersen de görmezsin bu tür konuları :)

zRedDragon

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Beni tanımıyorsun genelleme yapma bence, daha önce cs:go, metin2 serverleri yönettim, minecraft serveri de açtım 6 ay hizmet verdik sonra ilgilenemediğim için kapattım, ben azimli kararlı biriyim başkalarının lafına göre de icraatimi değiştirmem, ben sadece insanların ne düşündüğünü merak ettim. Amatör düşünmüyorum vede, İstersen de görmezsin bu tür konuları :)
Zaten başını alana böyle deyip gidiyor.Bak konulara en az 1000 konu açılmıştır böyle , şimdi de böyle diyorsunda lafla peynir gemisi yürümez ayrıca sunucu fikrin açıkçası bana çok saçma geldi...

MuzoHeart

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Zaten başını alana böyle deyip gidiyor.Bak konulara en az 1000 konu açılmıştır böyle , şimdi de böyle diyorsunda lafla peynir gemisi yürümez ayrıca sunucu fikrin açıkçası bana çok saçma geldi...
Ee kardeşim yani, madem sallıyorum tutuyom boş yere sen niye gelip boş laf yapıyosun.

bikkik

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
dediklerin aslında biraz değişiğime geldi :D neden bilmem ama. Bak anladığım kadarıyla demek istediğin şu sadece spawnda wg olacak ve geriye kalan dünya oyuncular ne yaparsa yapsın mantığında gibi bişi. Bir de değişik bir sistem fln dedin ya forumda survival sunucu için değişik fikirler ortaya atan bazı arkadaşlar var @bartuceylan adlı arkadaşımız gibi. Ve bana kalırsa bir gün ortaya çok değişik bir server çıkacak. Alışılmışın bayağı dışında olucak

Cengizhand

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Böyle server gördüm. Sahibi kurmuş sonra gitmiş. No swear plugini küfürleri engelliyordu. Ama VIP diye bir şey hiç yoktu. Ayrıca wg siz yaparsan spawnın etrafını kırarlar çıkılmasın diye bence bildiğinizden şaşmayın ama bende lapise karşıyım Lapis=+9 abi itemi :)

MuzoHeart

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Böyle server gördüm. Sahibi kurmuş sonra gitmiş. No swear plugini küfürleri engelliyordu. Ama VIP diye bir şey hiç yoktu. Ayrıca wg siz yaparsan spawnın etrafını kırarlar çıkılmasın diye bence bildiğinizden şaşmayın ama bende lapise karşıyım Lapis=+9 ***** itemi :)
Lapise ben de sıcak bakmıyorum da diğer yorumlara bakarsan spawn ve warplar wgli olcak oyuncu yapıları olmayacak.

Singularity

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
1
dediklerin aslında biraz değişiğime geldi :D neden bilmem ama. Bak anladığım kadarıyla demek istediğin şu sadece spawnda wg olacak ve geriye kalan dünya oyuncular ne yaparsa yapsın mantığında gibi bişi. Bir de değişik bir sistem fln dedin ya forumda survival sunucu için değişik fikirler ortaya atan bazı arkadaşlar var @bartuceylan adlı arkadaşımız gibi. Ve bana kalırsa bir gün ortaya çok değişik bir server çıkacak. Alışılmışın bayağı dışında olucak

@bikkik arkadaşımızın söylediği gibi konudaki tüm özellikleri içeren + çok farklı özellikleri olan bir hard survival sunucusu hazırlamaktayım. Bittiği zaman en kısa sürede açacağıma emin olabilirsiniz... :ayran: