- En iyi cevaplar
- 0
İkinci video geldi , iyi oyunlar.
Bunlardan hiçbir şey elde edemezsiniz. Ve bu da açık sayılmaz. Yorumun için teşekkür ederimSunucuda açık var, /bukkit:? - /bukkit:help
Yok ondan değil pluginler gözüküyor diye dediydim yoksa bende biliyorum bir şey edilmez.Bunlardan hiçbir şey elde edemezsiniz. Ve bu da açık sayılmaz. Yorumun için teşekkür ederim![]()
Gözüksün sorun yok , önemli olan o pluginleri ayarlayabilmek ve kullanabilmek.Yok ondan değil pluginler gözüküyor diye dediydim yoksa bende biliyorum bir şey edilmez.
Yorumunuz için teşekkür ederim , reklamcım yok başkalarının serverinde reklam yaptırayım. Kanıtın var mı ? Saçma sapan yorumlarla gelmeyin bana.Sunucu berbat pluginlerde açık var Başkalarinin serverinde reklam yapiyorsunuz Nedir bizim bu halimiz...
çekemekten değil kardes sadece eklemenizi öneririmYorumunuz için teşekkür ederiz. Çekemiyorsanız çanak anten verelim ?
Neyi eklememizi öneriyorsun ?çekemekten değil kardes sadece eklemenizi öneririm
olm biz neyi konuşuyoruz ilk önce öğrende gel sana server bilgilerini eklemeni öneriyorumNeyi eklememizi öneriyorsun ?
Güncel, server online.
Vallaha ben yapmadığıma göre yapana göster resmi kardeşim. Serverimde yetkili 1 tane var . 2-3 tane rehber var . Reklam yaptırtacak kadar seviyesiz değilim.Kanıtım var.. Serverimde gelip reklam yapildi sizin svnin.!
Teşekkürler.Sunucu bakıyorumda git gide güzelleşmiş.
Tebrikler,