Ön Gösterim Minecraft 1.9 Güncellemesi Ön Gösterim

bluestorm02

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Balta da savaş için bir seçenek haline geldi. Çünkü balta, kılıçtan daha fazla vuruyor. Bunu göstermek istemiş arkadaş..
Balta çok hasar verirken daha yavaş vuruyor.
Kılıçsa baltaya göre az hasar verirken daha hızlı vuruyor.
Ortalamaya vurduğumuzda kılıç hala daha fazla hasar sağlıyor. Ama genede kulanım yerleri değişebilir.

Eğer sürekli çarpışma içinde olan bir savaş ise kılıç daha mantıklı. Şuanda oyuncuların bir çoğu bu mantığı kullanıyor. Altın elmas yiyip birbirlerini duvara sıkıştırıp vurup vurup duruyorlar.. Balta biraz daha az yakın temas olan savaşlar için kullanılabilir bknz. okçular için..
Balta için işlevsellik getirilebilirmiş.Bunu yapabilirler baltayla adamın kalkanına vurunca birkaç saniye kalkanını kullanamayacak.

TnTPatlatici

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
O Değilde 29 Temmuz = Windows 10 ?

Şaka Maka Windows 10 Pro Kullanıyorum
O Sıra Kılıç Kısmı Çok Kötü Saniyede 1 vurmak :(
Post Kasma Devre Dışı.

Yani Kılıç Kısmı Kötü Olmuş Biz Orda 6 Ay PvP yi Zor öğrenelim sonra gelsin adam beni 2 vuruşta alsın balta ile :o

Kötü Bence (Makrocu Veya Hacker Değilim)

Taktik Var Koçum Taktik Geliştirdim Bir Tane Ben :kırbaç:
İstersen Söylerim ama dediğin gibi Kılıç , Balta vb. şeylerin bekleme kısmı kötü olmuş.

Rosenrot

LAGOMORPHA
En iyi cevaplar
0
Hayır. 1.7 geçtikten sonra hunharca buglar fışkırmaya başladı yavaş yavaş. 1.8 e kadar kısa sürede yükseldi. O sırada microsoft satıldı :D Microsoft iyice batırdı :p
senin bugdan kastın o sunucularda kullanılan balon vb ise oyunu sadece sunucu olarak düşünmemelisin bunun singleı var, zaten versiyon yükseltmenin amacıda bugfixtir

Minecraftplayerr

Java, Skript, Php, Html, Css, Javascript, Anime
En iyi cevaplar
7
Hayır. 1.7 geçtikten sonra hunharca buglar fışkırmaya başladı yavaş yavaş. 1.8 e kadar kısa sürede yükseldi. O sırada microsoft satıldı :D Microsoft iyice batırdı :p
Saçmalama eski versiyonlarda daha çok bug vardı en çok da bloklar bozuktu. Bunların hepsini yeni versiyonlarda düzelttiler.

mhakanki

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
1.7.10 dan sonra çok şey değişti. Ben hala gerek serverlerimde gerek video çekimlerimde hatta tek kişilik oyunlarımda bile 1.7.10 u tercih ediyorum. Ki yanılmıyorsam buda tam microsofta satılmadan önceki son sürüm

OsuranJIJEK

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ama Oyun Kapitalistleşebilir. Mesela özel parayla bol maden dolu bir dünya yaratabilirsiniz(yakında olabilir)