Olmuyor Bi Resim Atarmısın ?Essentialsin config.ymlsine girip
change-players:true Yapmalısınız ilk önce
Sonrada GroupManagerde Mesela Şöyle Bir Tag Yaptınız /mangaddv Oyuncu prefix &7Oyuncu &e Bu &e Yi Yazarsaniz Tabda Oyuncunun Ismi Sari Gozukur
Bide Sen Beni Anlamadın Bunu Biliyorum ben sadece İsmim Oyunda Cenkse Oyuncuysam Cenk Sarıyla Yazıcak ?Essentialsin config.ymlsine girip
Sonrada GroupManagerde Mesela Şöyle Bir Tag Yaptınız /mangaddv Oyuncu prefix &7Oyuncu &e Bu &e Yi Yazarsaniz Tabda Oyuncunun Ismi Sari Gozukur
Perm Verme Kodu Ney Meselay Tab Colorun ?Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Bu resimdeki olaydan bahsediyorsan 2 pluginden birini yükleyerek perm'lerle istediğin oyuncuya istediğin rengi tab'ta verebilirsin.
![]()
Sayfasında permlerini gösteriyor ve komutunun olmadığı yazıyor.Perm Verme Kodu Ney Meselay Tab Colorun ?
Ben TabColor İndirdimde Dosya İçi Nasıl Yeni Grup Ekleyip O Grubu Renklendircem Bi Resim Atsan ?Sayfasında permlerini gösteriyor ve komutunun olmadığı yazıyor.![]()
Yo Yo Odeilde Ben ColoredTablisti indirdim dosyasını nasıl düzenlicem resimle beraber atarsanız çok sevinirim
# Configuration file of Colored Tablist
Auto-Update: true
OpTabColor: '&4'
Permissions
ct.* | Permission for all colors, you shouldn't give this permission any group
ct.black | Color black (&0)
ct.darkblue | Color darkblue (&1)
ct.darkgreen | Color darkgreen (&2)
ct.indigo | Color indigo (&3)
ct.darkred | Color darkred (&4)
ct.purple | Color purple (&5)
ct.orange | Color orange (&6)
ct.gray | Color gray (&7)
ct.darkgray | Color darkgray (&8)
ct.indo | Color indo (&9)
ct.green | Color green (&a)
ct.blue | Color blue (&b)
ct.red | Color red (&c)
ct.pink | Color pink (&d)
ct.yellow | Color yellow (&e)
ct.white | Color white (&f)
O Değilde Nasıl Vericem ? Permi Ney İşte ?Configte sadece bu kısım mevcut, buradan op rengini belirlersin. perm vererekte oyuncuların rengigi belirlersin. Permler sayfada yazıyor,Kod:# Configuration file of Colored Tablist Auto-Update: true OpTabColor: '&4'
Muhtemelen groupmanager kullanıyosundur, bu permlerden herhangi birini ister oyuncuya ister gruba vericeksin.Kod:Permissions ct.* | Permission for all colors, you shouldn't give this permission any group ct.black | Color black (&0) ct.darkblue | Color darkblue (&1) ct.darkgreen | Color darkgreen (&2) ct.indigo | Color indigo (&3) ct.darkred | Color darkred (&4) ct.purple | Color purple (&5) ct.orange | Color orange (&6) ct.gray | Color gray (&7) ct.darkgray | Color darkgray (&8)ct.indo | Color indo (&9) ct.green | Color green (&a) ct.blue | Color blue (&b) ct.red | Color red (&c) ct.pink | Color pink (&d) ct.yellow | Color yellow (&e) ct.white | Color white (&f)Configte sadece bu kısım mevcut, buradan op rengini belirlersin. perm vererekte oyuncuların rengigi belirlersin. Permler sayfada yazıyor,Kod:# Configuration file of Colored Tablist Auto-Update: true OpTabColor: '&4'Muhtemelen groupmanager kullanıyosundur, bu permlerden herhangi birini ister oyuncuya ister gruba vericeksin.Kod:Permissions ct.* | Permission for all colors, you shouldn't give this permission any group ct.black | Color black (&0) ct.darkblue | Color darkblue (&1) ct.darkgreen | Color darkgreen (&2) ct.indigo | Color indigo (&3) ct.darkred | Color darkred (&4) ct.purple | Color purple (&5) ct.orange | Color orange (&6) ct.gray | Color gray (&7) ct.darkgray | Color darkgray (&8) ct.indo | Color indo (&9) ct.green | Color green (&a) ct.blue | Color blue (&b) ct.red | Color red (&c) ct.pink | Color pink (&d) ct.yellow | Color yellow (&e) ct.white | Color white (&f)
Baktım Olmuyor ? Sen Bana Sadece Hacı Şu Perm Kodunu At nasıl yapıyosak nasıl renkli gözükmesi için ne yazıyosak onu atarsan komple sevinirimLinki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
GroupManager var ise kullanımı burada anlatılmıs.
Change players yapmasına gerek yok bence direk group managerden , daha iyi yapabilir . Yani servere her girenin ilk ismi sarı gözükmez sizin dediğiniz gibi yaparsa.Essentialsin config.ymlsine girip
Hacı Bana 1 yardımcı olsan ?Change players yapmasına gerek yok bence direk group managerden , daha iyi yapabilir . Yani servere her girenin ilk ismi sarı gözükmez sizin dediğiniz gibi yaparsa.
Skypeniz varsa verin isterseniz özel konuşma açarak daha iyi yapabiliriz .Hacı Bana 1 yardımcı olsan ?