Team Fergus - Skyblock Sunucu Haritası

Faunne

Team Fergus
En iyi cevaplar
0

Selamın aleyküm gençler, bugün bir sunucu için yapılmış yapıyı sizlere göstereceğim. Klasik skyblock spawnından ibarettir, market, mobarena, ve başlangıç yeri mevcuttur.Mimar alımları aktiftir (Harita isteklerini yaparsa ücret alacaklardır). ByAehn e ya da bana ulaşabilirsiniz.Evleri yapan @ByAehn e teşekkür ederim.Uzatmadan fotoğrafları inceleyelim
(Biraz amatörce, bu seferlik)

Önceki Yapılarımıza da Göz Atabilirsin

Hub Spawn
Alone Island Bekleme Lobisi
The Castle SkyWars
The Temple Bekleme Lobisi
Ice Giriş Lobisi

@LordTs @Ardart @MeapBoy @TurkeyBall_ @Lovegame @HestiaKnife @SlayerRs @M3LIH @_Randy1_ @byNavab0y

Faunne

Team Fergus
En iyi cevaplar
0
Haritanın %80i ağaç
Uçan adalar, market, ortadaki bilgi ve bekleme evi vs şeyleri ihmal etmeyelim. Orman atmosferi vermek istedim fakat çok da karışık olmaması için bu sayıyı az tuttum, ağaç sayısı biraz fazla haklısın :)
Başarılı Biome Jungle Olursa Cok Güzel Olur.
Eyvallah, biyomu değiştirsem de değiştirmesem de aynı yapı zaten pek fark edeceğini zannetmiyorum.

Son düzenleme:

HestiaKnife

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Başarılı bir çalışma. Param olsa sponsor olacam da işte :(

(Steamda paralı oyun yok... brir tane var o da çekilişten kazandım Blade X süper oyun :3)

Majoras

Arcenia Network
Grafiker
En iyi cevaplar
0
Fotoğrafta gördüğüm kadarıyla sadece bulutların şeklini yada boyunu beğenmedim onun dışında her şey iyi gözüküyor.

bydemir06

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Map hakkında ki yorumum ;

island uçları çok basit ve kolay göstermiş.

Aynen sunun gibi " b b / b 1 / v 1 " sonrayukarı doğru çıkıp " b e melt " ile hataları kapatmaya çalışıl gibi olmuş , ağaçlandırmalar güzel olmuş ama çok boş kalacağı düşünülerek fazla yapılmış gibi market yapınız oldukça güzel ama kullandığınız tree ler içerisinden almış gibi olmuş ama bazı noktalar örneğin ağaç bolluğu neden marketin giriş kısımlarına denk gelmiyor her yerde var neden yok kuşkusuna düşürüyor beni.

Bulutlarınızı blok yerine " Örümcek Ağı "ile yaparsanız daha iyi optionsal duracaktır. Terrain Kemik tozu ile yaptığınız düşüncesi aklıma geliyor şu an marketin ora özellikle bunu belli eden bir noktadır. Gölet kısımları ise çok boş kalmış ne kadar bol ağaç ve çimen varsa o kadar bol terrain yaparak güzel gösterile bilirdi yapı olarak bir " Marketi " beğendim ondan sonrası yok bana göre teşekküler.

İyi forumlar dilerim...

Faunne

Team Fergus
En iyi cevaplar
0
Map hakkında ki yorumum ;

island uçları çok basit ve kolay göstermiş.

Aynen sunun gibi " b b / b 1 / v 1 " sonrayukarı doğru çıkıp " b e melt " ile hataları kapatmaya çalışıl gibi olmuş , ağaçlandırmalar güzel olmuş ama çok boş kalacağı düşünülerek fazla yapılmış gibi market yapınız oldukça güzel ama kullandığınız tree ler içerisinden almış gibi olmuş ama bazı noktalar örneğin ağaç bolluğu neden marketin giriş kısımlarına denk gelmiyor her yerde var neden yok kuşkusuna düşürüyor beni.

Bulutlarınızı blok yerine " Örümcek Ağı "ile yaparsanız daha iyi optionsal duracaktır. Terrain Kemik tozu ile yaptığınız düşüncesi aklıma geliyor şu an marketin ora özellikle bunu belli eden bir noktadır. Gölet kısımları ise çok boş kalmış ne kadar bol ağaç ve çimen varsa o kadar bol terrain yaparak güzel gösterile bilirdi yapı olarak bir " Marketi " beğendim ondan sonrası yok bana göre teşekküler.

İyi forumlar dilerim...

"mış gibi olmuş" değil zaten öyle oldu :) Ağaç bolluğunu marketin önüne koyarsak marketi kapatır onu da hesap ettim.