BlackiePie

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
kardeşim çok yaşadım bu dediğin durumu hergün yıkarsan o saç diplerinin içine ediliyor. Hertürlü şeyi denedim diyorum sana tamamen kendi fikirlerini atma ortaya ayrıca adam akıllı berber bulmadığın çok açık

İlk olarak berber ve kuaförün anlamları ne kadar aynı olsa dahi farklılıklarını araştırmanı öneririm. Pek uzak değil, arama motorlarından herhangi birine yazman gerekli.
İkinci olarak da geçen seneye kadar saçlarımı uzadığı yere kadar uzatıyordum. Bunlar denenmiş metotlardır, kendimde deneyimlemiş bulunmaktayım. Yine arama motorlarından birini kullanarak dediklerimi test etmiş insanların saç uzatma konusundaki başarılarına araştırabilirsin.

Düzenleme: Bazı arkadaşlar soğuk suyla yıkayın kısmını "Şampuan ve soğuk suyla yıkayın" anlamış. Hayır, sadece soğuk suyla yıkayın. Sürekli olarak sıcak suyla (şampuanla birlikte) yıkamak saç derinizin gözeneklerini hızlı bir şekilde kapatmaya ve saç derisinin üst katmanının kurumasına sebebiyet verir.

Son düzenleme:

Kovalski

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
İlk olarak berber ve kuaförün anlamları ne kadar aynı olsa dahi farklılıklarını araştırmanı öneririm. Pek uzak değil, arama motorlarından herhangi birine yazman gerekli.
İkinci olarak da geçen seneye kadar saçlarımı uzadığı yere kadar uzatıyordum. Bunlar denenmiş metotlardır, kendimde deneyimlemiş bulunmaktayım. Yine arama motorlarından birini kullanarak dediklerimi test etmiş insanların saç uzatma konusundaki başarılarına araştırabilirsin.
kardeşim cidden hiç sataşmıcam sana ne istiyosan onu yap

Faunne

Team Fergus
En iyi cevaplar
0
Çok fazla yıkamak kepek yapar haftada 2 (max3) kere yıkıyorum bir sorunum yok, yağlanma falan da olmuyor (Şampuana göre değişir). Ayrıca şampuan yerine arap sabunu veya hacı şakirle yıkarsanız daha dolgun ve dayanıklı oluyor.

Kovalski

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Çok fazla yıkamak kepek yapar haftada 2 (max3) kere yıkıyorum bir sorunum yok, yağlanma falan da olmuyor (Şampuana göre değişir). Ayrıca şampuan yerine arap sabunu veya hacı şakirle yıkarsanız daha dolgun ve dayanıklı oluyor.
Bu dediklerinin bir üst seviyesinde bir şey daha var bir şampuan. Bildiğim kadarıyla marketlerde satılmıyor ama emin değilim. Annem kargoyla getirtiyor nerden aldığını bilmiyorum. Felaket derecede muhteşem bir şampuan
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Life Hunter

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Bizim okuldaki gibi her pazartesi sınıflara girer iken öğretmenler saç sakal kontrolü yapıyorsa hiç uzatmayı beklemeyin.