[-]IMPOSSIBLECRAFT[-] //SURVIVAL//FACTİONS//YAKINDA PVP// İP VE BİLGİLER İÇİN TIKLA 1.7.2

Colonel

Antik Oyuncu
En iyi cevaplar
0

gunahkarbomb

SUNUCUMUZ ÖNCELİKLE FACTİONDU VE BİLİŞİMİ AXİTR'E İDİ VE 2ORTAK KARA ALARAK NİTRADOYA GEÇTİK VE NİTRADODA HUB YAPMAYA KARAR VERDİK FACTİONUN YANINA SURVİVAL EKLEDİK VE PVP EKLEMEYİ DÜŞÜNÜYORUZ
KURUCU
>> CoffeCrazy,Mielsen
Moderatör >> FerdiReyiiz
Admin >> Ronanos
NORMALVİP 10TL
MEGAVİP 15TL
ULTRAVİP 20TL
IMPVİP 25TL (YAKINDA)

1TANE ADMİN SATILIR 60TL 2AY

İp Adresimiz 2 :109.230.241.104:25565

İp Adresimiz: ImpCraft.nitrado.net

Sürüm: 1.7.2

Ram Miktari: 6

Kapasite: 50 Kisiliktir

LOBİ,FACTİONS VE SURVIVAL OLMAK ÜZERE 3'e AYRILIR

LOBİ

FACTİONS SPAWN

EDİTMADEN

SURVIVAL SPAWN

PixelSky

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sunucuya girdim baktım. Builder kötü pluginler çokta kaliteli sayılmıaz. Kapasiteside az konu çok daha düzenli olabilirdi.

AdexTR

Muvaffakiyetsizleştiriveremeyebileceklerimizdenmiş
Emekli
En iyi cevaplar
112
Spawn haritasının başarılı olduğunu söyleyemem. Eğer adminlik satıyorsanız hata yapıyorsunuz, sizin iyiliğiniz için tavsiyem şudur; yetki satmayın. İyi çalışmalar dilerim.

DenizCan_

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
1 ay açık olan sunuculardan gibi gözüküyor amatörce acılmış 1.7.2 kalmadı artık yukarda arkadaşın dedigi gibi neyse :olgun:

Colonel

Antik Oyuncu
En iyi cevaplar
0
admin satıyoruz çünki istiyolar :D ve 1aylık sunucu değil kesin 2aydır var :D

ve enden amatörce dedin anlamdım

Colonel

Antik Oyuncu
En iyi cevaplar
0
EfePVP Mİnecraft silindi texture packi kaybettim :D

Güncellll

Sunucu 3ay daha bir süre civarı daha açık kalcaktır ve yaz tatilinde hedefim bir builder bularak onla beraber hub server yapmak içinde faction survival survival games skyblock ve pvp

korkudata

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben kolay kolay kimseye kötü eleştiride bulunmam ama bu server için bu kuralı biraz bozmakta fayda var. Birader, tam bir kaptı kaçtı sunucusu yapmışsınız. Logoya hatun resmi ve satılık admin ilanı. Sonra da ileride şunu yapacağız bunu yapacağız gibi teraneler...

iMamiReyiZ

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben kolay kolay kimseye kötü eleştiride bulunmam ama bu server için bu kuralı biraz bozmakta fayda var. Birader, tam bir kaptı kaçtı sunucusu yapmışsınız. Logoya hatun resmi ve satılık admin ilanı. Sonra da ileride şunu yapacağız bunu yapacağız gibi teraneler...
seni haklı buluyorum..