Benarth
Yeni Üye
- En iyi cevaplar
- 0
çakmakmı? aslında sizi yenmeye bir çakmak bile yeter çakmağı arkama tutup osurursam herkes ölürulan çakmakla etrafı aydınlatıp işte benim alevim diyorsun.o çakmağa teq atarım ._.
çakmakmı? aslında sizi yenmeye bir çakmak bile yeter çakmağı arkama tutup osurursam herkes ölürulan çakmakla etrafı aydınlatıp işte benim alevim diyorsun.o çakmağa teq atarım ._.
ejderhalar osurmaz ( ͡° ͜ʖ ͡°)çakmakmı? aslında sizi yenmeye bir çakmak bile yeter çakmağı arkama tutup osurursam herkes ölür
Bak bunu samimiyetle sölüyorum @DarknessLefos 'u sevdim ama seni hiç sevmedim ama @Uchiha_Madara @zRedDragon isen ozaman ayrıhiçbir soğuk alevim karşısında dayanamaz
ne desem bilemedim hiç biri değilim ama beni seviceksin yakındaBak bunu samimiyetle sölüyorum @DarknessLefos 'u sevdim ama seni hiç sevmedim ama @Uchiha_Madara @zRedDragon isen ozaman ayrı
ehuehuehue olabilir zaten bu troll ama rpg yi bozmayın lütfenYemin ediyorum adımda artık ''Dragon'' geçtiği için bezdim.Ulan her gün bir başka ejderhalarla ilgili halt çıkarıyorsunuz.Ya hocam ben sizin gibi çakmalar çıkmadan önce daha mutluydum !
Kanka benim bu kadar çok yazım hatasına sahip bir cümle kurmam mümkün mü?Bak bunu samimiyetle sölüyorum @DarknessLefos 'u sevdim ama seni hiç sevmedim ama @Uchiha_Madara @zRedDragon isen ozaman ayrı
Evet sende insansın sonuçtaKanka benim bu kadar çok yazım hatasına sahip bir cümle kurmam mümkün mü?![]()
ben sende değilim ama yakından tanıdığınız birisiyimKanka benim bu kadar çok yazım hatasına sahip bir cümle kurmam mümkün mü?![]()
@Benarth sana @DarknessLefos 'mu diye hitap etsem yok yok bence en iyisi @Prodhah diye hitap edeyim.Ne dersin ? Yok yok ben en iyisi sen olabilecek kişileri listeleyeyim.Yada vazgeçtim , dur bir saniye evet sen @FrozenBrain değil misin ?! (Bkz.Sarıbücür)ehuehuehue olabilir zaten bu troll ama rpg yi bozmayın lütfen
Nedense sarı bücür gibi geliyor. :[ben sende değilim ama yakından tanıdığınız birisiyim
SarıBücür ?ben sende değilim ama yakından tanıdığınız birisiyim
SarıBücür ?
sarıbücür den kimi bahsetiğinize göreNedense sarı bücür gibi geliyor. :[
Kanka eskiden beni adım limon diye sarıbücür sandığına inanamıyorumÜç kişi aynı anda sarı bücür yazdık daha ne olsun?![]()