Dreamsurvival rezilliği viplere ban atmama olayı Rezillik devam ediyor 2. video

startcraft

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Herkeze merhaba arkadaşlar ben FurkanGamer dreamsurvival adlı serverde oynuyorum adam hileyle kesti daha doğrusu çok hızlı koştu geldi kesti
kurucudan rica ettim adama bass yazdırsın diye yazdı adam ve rasgele yazı cıktı {apex olduğu belli olan yazı] kurucuda anladı hile olduğunu ve diğer kurucuya söyledi
diğer kurucu ise ss alınız dedi

Kurucu gördü daha neyin ssi dediler
böyle swmi olur arkadaş

burdada konuşmaların ssi var video daha doğrusu HD

Olys

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Serverin kurucusu yaşı zaten 11 diğer kurucu max 12 dir kesin Bunların ne olduğu belli viplere ban atamamak acizliktir başka bir şey değildir :) Yazık ya bunlar yüzünden Minecraft Türk Sunucularında survival oynayasım gelmiyor :(

startcraft

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Serverin kurucusu yaşı zaten 11 diğer kurucu max 12 dir kesin Bunların ne olduğu belli viplere ban atamamak acizliktir başka bir şey değildir :) Yazık ya bunlar yüzünden Minecraft Türk Sunucularında survival oynayasım gelmiyor :(
Bir ara mevzu oldu kurucuya dedikki swde bug var şikayet esler nitradoya kapatılar
başladı ana bacı küfür etmeye siz kimsiniz lan ... sizin ben ... felan tabi biz kendimiz yine küfür etmedik
adamlar yaşları 13 14 en fazla 20 yaşındaki abimizle lanlı lunlu konuşuyorlar cidden ayıp.

Bunu attıktan sonra bakın ne dediler

2 Gün jail ve extradan ban plugini çalışmıyor neden acaba :D

Olys

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Pluginlerden anlasalar sorunsuz bir server açarlar :) :) Ban atamıyorlar yazık.

AliOfficial

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
ilk olarak bida viplere ban atmayalım iyisi :D tamamı bide bot programı güzelmiş :) adam hacksa banı yer bunu unutma dostum :,) ve kurucu ban ata bilir bu bir rezilik değildir :) ilk başta dedigimiz gibi ss alın yazmışınya işte onu diyen kurucu para ile aldı yetkiyi asıl kurucuya danışması lazım vede pek bilgisi yok serverlerle ilgili bu yuzden ban atmıyor!

hmmm 12 :D demek 12 ben neden 16 yaşındayım ve ersin neden 16 yaşında hmm biz demeki 11 yaşındaymışız :D

startcraft

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
ilk olarak bida viplere ban atmayalım iyisi :D tamamı bide bot programı güzelmiş :) adam hacksa banı yer bunu unutma dostum :,) ve kurucu ban ata bilir bu bir rezilik değildir :) ilk başta dedigimiz gibi ss alın yazmışınya işte onu diyen kurucu para ile aldı yetkiyi asıl kurucuya danışması lazım vede pek bilgisi yok serverlerle ilgili bu yuzden ban atmıyor!

hmmm 12 :D demek 12 ben neden 16 yaşındayım ve ersin neden 16 yaşında hmm biz demeki 11 yaşındaymışız :D
biz parayla kuruculuk alan adama söyledik baş kurucuya sordu ss alın dedi parayla kuruculuk adam gördüğü halde

bu arada 12 yaşında dediğimiz beyin yaşınız.

AliOfficial

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
beyin yaşım 12 hmm pki ben taktiri bu beyin le almışım hihihihi :D 12 olması imkansız :D
bu arada bu konu çok boştan bir konu bunuda soylemem gerek bana mesaj atsaydın ilgilenirdim ama sen bilirsin :)

AliOfficial - DREAMSURVIVAL Destek / Developer Ekibi Başkanı | Skype: ItsCrasher!

AliOfficial

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
kusura bakmayın biraz sinirliyimde sunucuya ilgili bir sorun vardı ondan. bu arada bu konuyu açma gereksinimi nerden geldi ?

startcraft

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0

muradza

Marangoz
En iyi cevaplar
0
beyler beyin yasi 0 olan insanlarla urasip vaktinizi harcicaniza gidip baska servere kayit olun gelin o serverde reklam yapin server bosalsin anca para istiyolarsa reklama kalmaz siz gidince bosalir zaten bu kadar haksizlik varsa